-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
trendwebportal ücretli bir tema galiba ticket açtınızmı arıza için?
SahinDag
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İnternet Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sizin sitenizde problem yok altinkaynak.com.tr adlı siteye erişilmiyoır bu nedenle hata vermektedir. Sunucunuzdan php ayarlarından display_error'u Off konuma alıp http restart'layın bu hata kaybolacaktır : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
aynı problem benim sitemdede oldu. destekten yazdım. bana destek paketi alıp son sürümü indirin dediler. bende 1 yıllık destek paketi alıp son sürümle değiştirdim problem çözüldü. sanırım sanada aynı uygulamayı söyleyecekler. destek paketini mecburi alacan yani :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukarıda Şahin arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sunucunuza bir saldırı olmuş ve hosting bir dizi önlem almış. dns açığını kapamak istemişler.recursive dns açığını kapatırken tamamiyle dns sorgulaması kapatılmış.
iptables -L
iptables -F
ban listesine bakabiliriz. temizleyebiliriz.
ve inetbase,csf apf vb.. bağlantı limitlendiriciler var ise bu yüzden banlanmış olabilirsiniz.
Ancak hosting firmanız kesin olarak size iptables sorunu olmadığını, dns sorunu olmadığınıda söyleyecek.
inanmayın ve ısrarcı olun. ısrarlarınız sonunda iki ihtimalden birinin kesin olarak sunucuda bulunduğunu anlayıp düzelteceklerdir.
yani kaynak sitede bir sorun yok. siz o hostingden bağlanamzsınız. ara ara ve sık olmaya başlayacak şekilde bun sorunu yaşarsınız.