Ankette neden insanların desteklemediği hakkımda benimde bir fikrim yok. Uzun süredir bu forumdayım dediğiniz gibi hiç sağlam bir siteye denk gelmedim. Aslında alan adı da gayet uygun. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra yayına girecektik fakat o kadar olumsuz oy olunca gerek duymadık. Birde tema siteleri için sağlam galeri teması bulamadık. Bunun dışında taslak olarak uzun süre bu siteyi düşündük.
Temalar hem site sunucusuna hemde Yandex Disk gibi diğer servislere yüklenecekti. İsteyen istediği yerden indirsin diye.
Kullanıcılar temalara oy verme fırsatı vererek temayı değerlendirmeleri sağlanmalı.
Bu tarz düşüncelerimiz vardı fakat dediğim gibi yeterli destek göremeyince alan adını öylece bıraktık hala üzerimde öyle vakit öldürüyor.
Temalar hem site sunucusuna hemde Yandex Disk gibi diğer servislere yüklenecekti. İsteyen istediği yerden indirsin diye.
Kullanıcılar temalara oy verme fırsatı vererek temayı değerlendirmeleri sağlanmalı.
Bu tarz düşüncelerimiz vardı fakat dediğim gibi yeterli destek göremeyince alan adını öylece bıraktık hala üzerimde öyle vakit öldürüyor.
Tamam da destek almasına gerek mi var güzel kardeşim? Niye engellemelerine izin verdin ne kaybederdin ki? Domain de güzel jenerik denilebilir. Galeri teması için de kasma ya zor olan kısmı kaliteli temaları kategorize etmek ve bunu sunmak bence. Bence madem nıyetlenmıssın devamını getir bence. 1ay demiştim sana, 1ay içerisinde onlarca temayı görüşlerimle hazır hale getirebilirim. Sen yapmazsan ben kendi sitemde yapacağım ancak tema tanıtımına vakit ayıramıyorum suan. Zaten yeteri kadar kategorim var sitemde.
Sana şunu soruyorum. Tamam o zaman öyleydi öyle sonuçlandı da suan ne istiyorsun, kaliteli tema arşivini Türk ve yabancı kişilerle paylaşmak istiyor musun istemiyor musun? İstemiyorsan birkaç aya tekrar konuşursak benim yapmış olduğumu görürsün yanıma birkaç kişi alarak. Millet neden hayır dediğini bile açıklamamış. Klasik bir girişim yapacak kişiyi asağı çekme örneği. Ah şu türkler yani!
Konuyu dagıtmıs oluyorsam kusura bakmayın ancak bundan sonrasını PM ile halledelim. Son lafım bu konuyla ilgilenen kişilerin bana veya Hasan kardeşime ulaşmasını isterim. Etrafına yararlı bir tema arşivi yapmak isteyen kişilere sesleniyorum.