lostyazilim
tr.link

Wordpress paylaşım sitelerini yetersiz buluyorum.

37 Mesajlar 6.282 Okunma
lstbozum
tr.link

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Hasan Ekşi adlı üyeden alıntı

Ankette neden insanların desteklemediği hakkımda benimde bir fikrim yok. Uzun süredir bu forumdayım dediğiniz gibi hiç sağlam bir siteye denk gelmedim. Aslında alan adı da gayet uygun. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra yayına girecektik fakat o kadar olumsuz oy olunca gerek duymadık. Birde tema siteleri için sağlam galeri teması bulamadık. Bunun dışında taslak olarak uzun süre bu siteyi düşündük.

Temalar hem site sunucusuna hemde Yandex Disk gibi diğer servislere yüklenecekti. İsteyen istediği yerden indirsin diye.

Kullanıcılar temalara oy verme fırsatı vererek temayı değerlendirmeleri sağlanmalı.

Bu tarz düşüncelerimiz vardı fakat dediğim gibi yeterli destek göremeyince alan adını öylece bıraktık hala üzerimde öyle vakit öldürüyor.

Tamam da destek almasına gerek mi var güzel kardeşim? Niye engellemelerine izin verdin ne kaybederdin ki? Domain de güzel jenerik denilebilir. Galeri teması için de kasma ya zor olan kısmı kaliteli temaları kategorize etmek ve bunu sunmak bence. Bence madem nıyetlenmıssın devamını getir bence. 1ay demiştim sana, 1ay içerisinde onlarca temayı görüşlerimle hazır hale getirebilirim. Sen yapmazsan ben kendi sitemde yapacağım ancak tema tanıtımına vakit ayıramıyorum suan. Zaten yeteri kadar kategorim var sitemde.

Sana şunu soruyorum. Tamam o zaman öyleydi öyle sonuçlandı da suan ne istiyorsun, kaliteli tema arşivini Türk ve yabancı kişilerle paylaşmak istiyor musun istemiyor musun? İstemiyorsan birkaç aya tekrar konuşursak benim yapmış olduğumu görürsün yanıma birkaç kişi alarak. Millet neden hayır dediğini bile açıklamamış. Klasik bir girişim yapacak kişiyi asağı çekme örneği. Ah şu türkler yani!

Konuyu dagıtmıs oluyorsam kusura bakmayın ancak bundan sonrasını PM ile halledelim. Son lafım bu konuyla ilgilenen kişilerin bana veya Hasan kardeşime ulaşmasını isterim. Etrafına yararlı bir tema arşivi yapmak isteyen kişilere sesleniyorum.

wmaraci
reklam

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
demek ki wordpress tema eklenti geliştirebilen insanlar yok
geliştirse bile paralı olacağı için yine bize yaramıyor.

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Tamam da destek almasına gerek mi var güzel kardeşim? Niye engellemelerine izin verdin ne kaybederdin ki? Domain de güzel jenerik denilebilir. Galeri teması için de kasma ya zor olan kısmı kaliteli temaları kategorize etmek ve bunu sunmak bence. Bence madem nıyetlenmıssın devamını getir bence. 1ay demiştim sana, 1ay içerisinde onlarca temayı görüşlerimle hazır hale getirebilirim. Sen yapmazsan ben kendi sitemde yapacağım ancak tema tanıtımına vakit ayıramıyorum suan. Zaten yeteri kadar kategorim var sitemde.

Sana şunu soruyorum. Tamam o zaman öyleydi öyle sonuçlandı da suan ne istiyorsun, kaliteli tema arşivini Türk ve yabancı kişilerle paylaşmak istiyor musun istemiyor musun? İstemiyorsan birkaç aya tekrar konuşursak benim yapmış olduğumu görürsün yanıma birkaç kişi alarak. Millet neden hayır dediğini bile açıklamamış. Klasik bir girişim yapacak kişiyi asağı çekme örneği. Ah şu türkler yani!

Konuyu dagıtmıs oluyorsam kusura bakmayın ancak bundan sonrasını PM ile halledelim. Son lafım bu konuyla ilgilenen kişilerin bana veya Hasan kardeşime ulaşmasını isterim. Etrafına yararlı bir tema arşivi yapmak isteyen kişilere sesleniyorum.

Pm gönderdim abi :)

FatihYilmazz FatihYilmazz Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
Şuan bu konuya yorum yazmayanlar bahsi geçen site ve benzerlerinden açtı bile.
FilmlerBizden

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

mrzali mrzali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek serbest
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 78
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

FatihYılmaz adlı üyeden alıntı

:) Aklimdan gecmedi degil vallahi :) ama cok emek gerektiren bir is vazgectim

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Bu konu da haklısınız maalesef ki fakat şunu da belirtelim kod kısmı olarak bir çok arkadaşımız blogların da gerekli bilgileri paylaşıyorlar.

Tema ve eklenti konusu için wptema.org ve wpdoc.org adresini yakın zaman da açmayı planlıyordum fakat server sorunu nedeni ile şuan biraz sıkıntı yaşadığım için ertelemek durumun da kaldım.

Yakın zaman için de aktif olur umarım ve isteklerinize karşılık verir.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Ve sen bunu ne amaçla yazdın
, birazcık anlatsana kardeşim. Yanlış anlaşılacak bir şey söyledin de bence.

Ek Olarak:

mrzali adlı üyeden alıntı

:) Aklimdan gecmedi degil vallahi :) ama cok emek gerektiren bir is vazgectim

İnsanlar bu hayatta yardımlaşabiliyor biliyorsun ya işte suan galiba 3 kişiyiz bu siteyle ilgilenecek. Sen de bir yerine katkıda bulunmak istiyorsan pm atabılırsın. Zaten inşallah çok değerli bir şey olması için çok emek verilir. İkisinden birini es geçersek öteki de olmaz :)

ucretliseo ucretliseo http://www.indirxl.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Hemşir
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 18 / 40
  • Ticaret 10, (%100)
Evet şahsen bu durumdan bende müzdaribim.
Benim de böyle bir projem vardı ancak zaman olmadı , açıp yarım yamalak işletmektense hiç açmayayım dedim. Ama yabancı siteler çok güzel paylaşım yapıyor. Direkt site ismi vermiyeceğim çünkü hep tema lazım oldugunda arayarak ulastım sitelere. bu yüzden aklımda direkt site yok

FatihYilmazz FatihYilmazz Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 98
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Ve sen bunu ne amaçla yazdın
, birazcık anlatsana kardeşim. Yanlış anlaşılacak bir şey söyledin de bence.

Şaka amaçlı yazdım.Lütfen yanlış anlaşılmasın.

• Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Şaka amaçlı yazdım.Lütfen yanlış anlaşılmasın.

İlk mesajına uzun bir cevap yazmıştım ancak göndermeden hemen önce telimi yanlışlıkla kapatmıstım. Ben de aynı mesajı yazmadım iyi kı yazmamısım. Ancak sen de keşke öyle bir şey yazmasaydın. Ya da niyetini iyice belirtseydin. Sorun yok o zaman. Daha az riskli şakalar yaparsan daha iyi olur bence :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al