-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bilenler vardır belki bi tane oyun tanıtım, haber sitem vardı fakat sıkıldım ve baktım olacak gibi degil rakipleri çok. Bende daha güzel bi alan adıyla degişik konularda bi blog açma kararı aldım fakat para kazanma amaçlı olacagı için en çok hangi konular hit alır kazanclı olur bilemiyorum. Bende sizlere danışayım dedim sizce moda yani hem erkek hem kadın gerek saç stilleri gerek bu sene ne moda ayakkabı vs. falan moda kelimesinin kapsadıgı herşeyi içeren bir blog mu tutar hiti yüksek olur yani? Yoksa teknoloji ve internet blogumu daha çok kazançlı olur? Yorumlarınızı bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim. :) Baska konularda varsa kazanclı olan yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bana göre kelimede rakiplerinle uğraşmak zor olur ama moda en doğru seçim diyebilirim.
Çünkü hem çalışan hemde evdeki bayanlar internetten sürekli saç, gelinlik, abiye vs gibi şeyler araştırıyorlar. Bence bu konununda en önemli noktası, interteti bilmeyen kişiler reklamlara daha fazla tıklıyorlar. Makaledeki kelimeye göre reklam çıktığında resimli veya yazı, onu konunu bir parçası sanıp tıklıyorlar. Gelir amaçlı düşünürsen bu senin için en iyi seçim olur.
Kendi sitemdeki gelir getiren sayfalardan çıkardığım sonuç bu :D
İyi seçimler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu tarz şeylerin fazla hit yapacağını düşünmüyorum.Güçlü rakiplerle başa çıkman zor.Ayrıca sen bir erkeksin ve moda ile ilgili paylaşım yaparken zorlanacağını düşünüyorum.Bu sebeple Adsense için oyun sitesi tavsiye edebilirim.Flash oyunların sadece kafa futbolu adlı oyun bile yüksek hit alıyor.Yani sen ben10 oyunları , arabaoyunları , 3doyunlar vb. işlere çalışırsan daha çok kazanç elde edebilirsin.Çalışma yapmanada gerek yok.Özgün açıklamalar yaz , 2,3 tanıtım yazısı , birkaç footer backlink web siten için iyi olacaktır.Ayrıca bu işte scriptte önemli.
Asıl soruya gelirsek tercihim modadan yana.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tekstil işcisi
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Moda Blog'u Olabilir kadın sağlık üzerinede olabilir(özellikle hamilelik) kendi yengemden biliyorum:p
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Rakipler her zaman olacak. Seo'su düzgün, yıllanmış bir domain ve static güncelleme uğraşlarıyla iyi yerlere gelirsiniz. Ki; reklamlara en çok tıklayanlardan biri çocuklar diğeriyse bayanlar.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam gerekli özeni gösterebilirsen moda blogu tavsiye ederim. İki pazarında rekabet oranı yüksek ama hitleri eşit olduğu sürece moda sitesinde ulaştığın tıklamalara teknoloji sitesinde ulaşamazsın. Nedenine gelecek olursak hitap ettiğiniz kullanıcılar...
www.hubeybi.com