-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
arkadaşlar 1. başvuru yapmıştım google politikalarına uyumlu değil demişti 2. başvurumu tekrar yaptım 2. onayda tekrar google politikalarına uyumlu değil diye reklam vermedi yine. sizce sitemde google politikalarına ne uyumlu değil? site adresi imzamdaki adres.
siteniz kopya içerikten dolayı alınmıyor gibi şeyler söylemezseniz sevinirim site çünkü kopya içerik kesinlikle değildir.
Sanaatkar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Warez mi içeriyor yoksa indirin ibaresini mi kullandınız
Balak0
http://nenedemek.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google Politikaları'nda belirtilen ilk neden, genelde zengin içerik olmamasıdır. Yeterli sayıda içeriğim var diyorsanız gelen tekil hit az olduğundan olabilir.
Google anlamak biraz zor. 2 haftalık bir siteye bile reklam verebiliyor. Bence sabırlı olun, reklamı kaparsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satış Danışmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
20 gündür aktif bir sitede 188 yazı olması (yanlış anlamadıysam) beni şaşırttı açıkcası. Bu kadar çok içeriği kısa zamanda girdiğinizden dolayı spam muamelesi görüyor olmayasınız adsense için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yav arkadaş böyle konular gördükçe sinirleniyorum :) verdigi üç kuruş onu milletin burnundan getiriyor. Sana tavsiyem sitene başka reklamlar al forumdan hem daha çok kazanırsın
seomert
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
internet bilişim teknolojileri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence sitene iletişim bölümüne ev veya bir iş telefonu yaz. Google + Sayfası yap. Rss çalışır hale getir. Youtube'dan aldığın videoları çıkar. Hakkımızda bölümü boş! Orayı doldur. Sitenin Tittlelarını düzelt. Ana sayfadan 178 link çıkıyor! Bunu 100 yap. Şİmdi farkettim bu olumsuzlukların yanında siten çok yeni (Created:2013-08-24) İçeriklerin yetersiz hepsini tekrar ele alman lazım.. Sayfa sayın çok olabilir fakat hiçbir algoritmik düzene sahip değil.