-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
bazı konularda okudum kelime çalışması felan diyor, googlede o kelimede yükselme için. nasıl yapabilirim? açıklamalara kelimeleri fazla mı yazayım. anahtar kelimelere mi koyuyum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Wordpress sistem kullanıyorsanız yazdığınız yazıda yükselmek istediğiniz kelimeleri içerisinde yazın.
Başlıkta anahtar kelime kullanabilirsiniz.
özgün makale yazarak başka sitelerde tanıtım yazınızı yayınlatabilirsiniz. tabi siteler çöp site olmasın. ve sitenizde özgün makale girdikçe google sevecektir (işine gelirse).
iyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Yapmanız gereken şeyi söylemek çok zor aslında ve bilgi gerektiren birşey. . Ama size bir iyilik yapıp özet geçmek istiyorum . Normal de buna "seo danışmanlığı" denir.
Öncelikle kendinize bir piyasa seçmelisiniz. Sanırım oyunlar ile ilgileniyorsunuz . Örn:"çocuk oyunları" kelimesinde yükselmek istiyorsunuz , bunun için size tavsiyem sitenize bir blog açın ve böyle yükselin. Veya çocuk oyunları kategorisine fazlasıyla oyunlar ekleyip oyunlar hakkında makale yazmalısınız . Daha fazla bilgi için seo danışmanlığı veya seo şirketlerine başvurabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
wordpress olmazsa da işe yarar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
cümle yanlış olmuş olabilir wordpress'in içinde tek tuşla halledilebildiği için yazmıştım tabiki başka scriptler içinde geçerli bunu araştırabilirsiniz.