-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Benim bir iki sorum var bu yazı sürümleri hakkında. Yayınlanmış bir yazının eski sürümleri çoğu zaman gereksiz doğru peki bunlar artınca çok büyük sıkıntılara sebep oluyorlar mı?
Yazı sürümlerini otomatik silmek için ne yapılıyordu? Post revisions false kodunu tam olarak biri yazabilir mi?
Ancak benim yaklaşık 20 tane taslağım var ve ben bunların bazılarını sürüm sürüm yazıyorum ve öyle yayınlıyorum. Kiminin içine bir link atıp bırakıyorum. Bazısına hatırlatma yazıyorum. Bu kodu ekleyince taslaklarımdaki sürümler gidiyor mu? Gıdıyorsa kötü çünkü :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
wp cleanfix eklentisini kullan
ama dikkat et optimize yaparken taslakları ve yazı girilmemiş kategorileri de silme
yazı sürümlerini db fazlalıklarını silebilirsin, hepsi ayrı satırlarda
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
wp cleanfix kullanmadan önce 15 mb olan veri tabanı, wp cleanfix kullandıktan sonra 1.5 mb ye düştü.
Ukrayna Eğitim Danışmanlığı - Sınavsız Ukrayna Üniversiteleri
https://www.ukraynaegitim.gen.tr/
TuFFy
WordPress Geliştirici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 /
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cleanfix eklentisini kullanmıştım, güzel bir eklenti.
WP-Optimize eklentisi de güzel, bugün Türkçe dil dosyalarını hazırlayıp geliştiriciye ulaştırdım. 1-2 gün içerisinde de blogda tanıtımını yapacağım. O eklentiyi de tavsiye ederim.
Eklenti kullanımına gelince, bence bu mesele fazla büyütülüyor. WPDestek'te 40'dan fazla eklenti etkin. Cache eklentisi doğru kurulduğunda, eklentilerin sistemi yavaşlatmayacağını düşünüyorum. Bu şekilde sürekli kullanacağın zaman eklemek sonra silmek de ayrı bir dert.
Yazı hazırlamakla mı uğraşacağız, yoksa eklenti ekleyip çıkarmakla mı? Öyle değil mi :)
TuFFy
WordPress Geliştirici
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 /
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O siteden haberim yoktu, bize ait değil.
wpdestek.com üzerinde yayındayız.