lostyazilim
tr.link

İninal Kart

3 Mesajlar 1.364 Okunma
acebozum
tr.link

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)

Merhabalar,

Bu konumuzda sizlere “İninal” adlı ön ödemeli kartı anlatacağım tamamen detaylı bir şekilde anlatım sunarak sizlerin yardımlarınızada yardım edeceğime emin olabilirsiniz .

İninal kart tamamen ön ödemeli karttır ne kadar para yüklerseniz o kadar harcayabilirsiniz kesinlikle bunun dışında harcama yapmaz ininal kart çoğunlukla internetten alışveriş , oyun için kullanılan bir karttır şahsen kendim bir adet alışveriş için aldım ve gerçekten çok güzel bir kart 2012 de çıkmıştır bunun için internet bankacılığı pek zengin değil ancak sizin işinizi görecek kadar yeterli bir seviyededir.

İninal kartla alışveriş

İninal kart ile Türkiye’deki bankalar geçtiği pos makinalarında alışveriş yapabilirsiniz internetten “master car” logosu gördüğünüz her türlü siteden gönül rahatlığı ile alışveriş yapma imkanı sunmaktadır bunun yanı sıra pos makinalarında geçtiği için marketlerde de kullanabilirsiniz.

İninal Kart Nasıl Alınır ?

İninal kart ı tüm migros , tansaş ve anlaşmalı ptt şubelerinden 5 TL kart ücreti ödeyerek sahip olabilirsiniz ptt şubelerinden minimum 5 tl ve katları şekilde ödeme yapabilirsiniz migrostan ise minimum 25 tl yükliyebilirsiniz .

İninal Kart Ücretsizmi ?

İninal kart tamamen ücretsizdir sadece kartı ilk aldığınız zaman 5 TL vererek kartı alabilirsiniz eğer kartı her ay kullanırsanız 1 tl kesmektedir şunuda belirtmek isterimki migrostan eğer para yükletirseniz 2 tl ücret alacaktır .

İninal Kart Paypal Onaylama
İninal kart aldığınızda ininal kart ile paypal onaylama yapabilirsiniz kartınızı aldıktan sonra paypala girip kart bilgilerinizi doldurunuz isim yerine ise kendi isminizi yazınız.

Yukarıdaki resimden ayrı +2 tane resim bulunmaktadır bunları kaynak konudan görebilirsiniz..

Kaynak : http://yazarnet.com/ininal-kart.html

googleasistan
webimgo

skandeniz skandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 656
  • Beğeniler 64 / 114
  • Ticaret 12, (%100)
Kullanıyorum gayet memnunum.

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba,
Konuyu tekrar güncellemek isterimki.
19 eylül itibari ile "ininal" duyurduğu son silah adlı oyunun kartı çıkacağı hakkında bilgi vermiştir tam olarak çıktığı zaman sizleri bilgilendireceğim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al