-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yük. Makina Müh.
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu fikir aslında arama motorları ile çözülmeye çalışılan bir durum ilk çıkan site iyidir mantığı kullanılır çokça. bahsettiğiniz puanlama durumu da aslına arama motorlarında olması gereken fakat imkanı olanın sitesini yukarı çekebilme olasılığı yüksek suistimale açık bir sistem. Umarım farklı bir şekilde de yapmanın yolunu bulabilirsiniz (alexa tarzı bişe de olabili ama diğer arkadaşlardanda farklı fikirler gelecektir)..
yeni bi teknoloji Geliyoo ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Fikir bana pek mantıklı gelmedi , tutacağınıda zannetmiyorum.
Doğru anlamışsam kişiler senin sitene gelecek linklerini ekleyecek neden ? ne kazanacaklar burdaki amaç ne anlayamadım sen hizmet olarak linklerin sağlamlığını kontrol edeceksin nasıl ? hosting i veya alanı sen sağlayacaksan tamam da kişilerin farklı yerlere uploadlarının sağlamlığını nasıl kontrol edeceksin. senin sitene gelen sadece upload sitelerine upload yapıp para kazanacak 3-5 kişi gelir otomatik spam link ekler gider düşüncesindeyim.
Her eklenen link için ping checker yapabilirsin bunun için gerekli olan sunucudur , ama şunu unutma her site senin checklerine otomatik olarak karşılık vermez kontrol edemezsin.
Baştan sona fikir mantıksız geldi , başarılar diliyorum kardeşim umarım aklındakini yaparsın fakat bunu çözse google zaten çözerdi şimdiye kadar.
sevgiler & saygılar.