-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Selam arkadaşlar;
Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Belki birilerinin işine yarar da parası cebinde kalır.
Birkaç hafta önce forumdan bir arkadaş facebook üye çekimi yapıyorum diye konu açmıştı. Ben de bu olayın nasıl olduğunu merak ettiğimden 5k üye için bir miktar para karşılığında anlaştık. Sözkonusu arkadaş sağolsun ödeme yapılmadan üye göndermeye başladı ve 5k üye için anlaşmama rağmen 7,5k üye gönderdi facebook sayfama.
Buraya kadar herşey çok güzeldi.Bana göre az paraya çok iş yaptırmıştım !
Ancak işin kokusu sonradan çıkmaya başladı tabiki. Her geçen gün üye sayım 1k ,2k düşmeye başladı ve 1 hafta sonunda sayfamın üye sayısı 11k dan 3k ya düştü.3k zaten benim organik olarak gelmiş üye sayımdı.
Yani anlaşma yaptığım ve parasını ödediğim üyeler 1 hafta sonunda balon oldu uçtu!
Bu yazıyı birilerini suçlamak için değil birilerinin ders alması için yazıyorum.
Saygılar...
Not : Konu yanlış yere açıldıysa şimdiden özür diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Kullanıcılar gerçek kullanıcılardır belli bir süre sonunda beğenmeyi bırakabilir filan lafları var bide. Anlaşma sartlarınızda şu kadar sürede beğenme çok fazla azalırsa diye bir madde koysaydınız keşke. Tuhaf bir ticaret bence. Sırf sayı fazla dursun diye birkaç bin at kalsın. Bu işlerin çok ciddiye alınmamasını gerektiğini düşünüyorum. Yani beğendirme, üye vs :) Nacizane yorumum, bence de büyük beklentilerle para vermeyin böyle kişilere.
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Burada üye çekimi yapıcam deyip parayı alıp yapmayanlar da var. Dürüst olan da var. Birkaç kez çok sağlam çekimler yaptırdımve gitmedi kesinlikle. Yalnız çok ucuza yaptırdıklarımın hiçbirinde istisnasız o üyeler hiç uzun süre kalmadı. Örneğin 1k 1TL çok ucuz. Ben iki kere 10k 40 TL yaptırdım ama hiç düşme olmadı. 1k 1TL ler ise daima fos çıktı.
Burada da ne kadar ekmek o kadar köfte olayı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gitmeyen üyeler ölü üyeler oluyor genelde. Fake gibi birşey sayfada paylaşımda beğenmiyor. Gerçek gelenler ise bunu ben beğenmedim diyerek silebiliyor. Yani olayı bilgisi olmayanlar için belirttim. Bende mesela 50k çekiyorum 20k sı beğenmekten vazgeçiyor benim hedefim 30k ise bu şekilde bir üst sınır belirliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Organik üye olmadıktan sonra hiçbiri bir işe yaramaz neden böyle şeyler yaptırırsınız hiç anlam veremiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEM - İnbound Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yaptırdığınız arkadaş otolike yaptırmış ve organik olmamış üyeleri göndermiş, aynı sistem organik üye gönderen kişiler var onlarında fiyatı tuzlu :)
Kısacası " Ucuz etin yahnisi yenmez " diyebiliriz. (sadece sizin için değil)