-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba Arkadaşlar, Benim Akıllı Telefonlarla ilgili sitem mevcut.
Sitede Google Play'den Ücretli Uygulamaları ve Oyunları Ücretsiz Olarak linkini Paylaşmayı düşünüyorum, ek olarak Hilesinide paylaşmak istiyorum
Sitede Adsense Mevcut Adsenseden Ban Yeme Riskim Varmıdır?
Adsense Hesabım 7 Aylık Civarı.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam oyunları paylaşarak indir linklerini uygulamaya verir sen bir sıkıntı olmaz. Ama hile konusundan uzak dur bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam kısaca şöyle söyleyeyim. Bence yapacağın en güzel şey konularda oyun hakkında detaylı bilgi vererek oyunun uygulama sayfasına link vermektir. Bence bu konuda herhangi bir farklı yaklaşım hile gibi mesela adsenseden belki bir iki günde bil ki bir sene içerisinde sorun çıkartır. Tabi bu benim görüşüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
AdSense (w)arez'i yasakladığına göre, ne alakası var diyebilirsiniz, ama bir bağlantı kurarak ücretli uygulamaların ücretsiz olarak paylaşılmasını da yasaklayabilir, ayrıca, Play Store; ve Google AdSense ortak çıkarları doğrultusunda çalışıyor, bunun için de bir dikkat söz konusu olabilir. Kendinize başka siteleri örnek almayın bence, 3-4 sene öncenin konularından uyarı gönderebiliyor AdSense.
Ben sizin yerinizde olsam, uygulamaları ya da oyunları tanıtarak bu dünyaya girer, gerisine dokunmam, tabi işinizi sağlama almak istiyorsanız.