WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Aynı olay bir sitemde başıma gelmişti. Arkadaşlar kesinlikle linklerinizi temizleyin. Hafta sonu dalgalanması ile alakası yok. Bu aralar siteleriniz için kesinlikle çalışma yapmayın. Google artık doğallığa önem veriyor.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
WebMakale
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
kadirizma adlı üyeden alıntı
Hocam temizleyelimde site zaten özgün ve 2 yıllık bir site backlinkler bir anda seo çalışması yapılıp elde edilmedi aylık ve haftalık kendi çalışmamla farklı çapraz takaslarla yaptım ondan dolayı silmek işime gelmiyor şu anda bir kaç gün bekleyip ondan sonra düşüş devam ederse sileceğim.
Bütün yaptığınız link çalışmasını silmeyin hocam. Bakarsınız gereksiz olarak bulacağınız linkler mutlaka olacaktır. Ayrıca eğer hit kaybı olmuşsa büyük ihtimal ile size webmaster toolstan ya da gmailden doğal olmayan hitler hakkında bilgilendirme maili göndermişlerdir. Ona göre hareket ediniz.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yeni algoritma gelmiş arkadaşlar tüm sıralamalar değişmiş penguinin yeni versiyonu bu aralar beklemek en iyisi. Site 1 saat önce 4. sırada 1 saat sonra ilk 500de yok dalgalanma durulsun sonra rotamızı çizeriz diye düşünüyorum. Paniğe kapılmıştım bende ama biraz araştırınca gördüm ki her sektörde ve bir çok sitede aynı durum oluşmuş. Şuan sadece sabır diyorum.
elegance
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
grafik & web tasarım
-
Ad Soyad