-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar yeni webmaster forumu açtım ancak nasıl yayacağım konusunda yardım istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle burada link paylaşmakla başlayabilirsin mesela. Ama halihazırda ***, wmaracı, fuub vs. varken kullanıcılarına ekstra bir şeyler sunmadıkça işin çok zor. Artık eskisi gibi forumu aç, keyfine bak dönemi kapandı. Özellikle webmaster forumlarının altından kalkabilmek çok zor. Çünkü sitene giren adamlar işi biliyorlar. Özellikle güçlü rakiplerinin olduğunu unutma, en ufak açığını görürlerse madara ederler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkürler gokseltoprak bence en iyisi google'a reklam vermek webmaster.tc'de yanılmıyorsam o da yeni bir forumdu 1 2 haftaya baya yükselmişti.ama şu an tr de 697. site ekstra bi şey de yok.
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
İşin çok zor.Reklama para vermelisin bence.Google ve bazı sitelerde reklam verirsin ama yineden tek başına zor bir ekip kur.Üye toplamak için hosting,domain,tablet,seo kitabı vb. çekiliş yap.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam webmaster forumu açıyorsanız ilk önce sağlam bir ekip diyorum...
Daha sonra mesela w-s'de 5 tl ye 1.000 post atanlar felan var onlardan tutun bol bol konu kastırın. Ama öncelik ekipte olsun.. Ahmet gelir mehmeti çağırır , mehmet gelir veliyi çağırır birde konu çok olunca iyi bir yükseliş sağlayabilirsiniz.. Ama iyide bir seo çalışması yapın derim... Kolay gelsin bu arada site adresini p.m atında destek amaçlı üye olayım...
Uğur Gündüz Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İyi bir bütçe ve ekiple yapabilirsiniz. Adwords'e reklam verebilirsiniz. @ugurr'un dediği gibi ws'den siteyle alakalı post kasan tutarsınız. ve diğer webmaster forumlarından bir artısı olmalı yoksa insanlar sizin sitenizde durmak için bir neden bulamazlar.