lostyazilim
tr.link

Movie Maker vb. Programlar

8 Mesajlar 1.374 Okunma
acebozum
tr.link

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

Merhaba arkadaşlar.

Movie maker'da filmleri editliyorum(üzerine yazı yazıyorum) ve tekrar kaydediyorum fakat movie maker kaydetme işlemini çok geç yapıyor. Editlediğim videoların boyutlarıda 700 MB ve 1.5 GB arası. Movie makerda editleme yapınca 300-400 MB'ta kendi ekliyor. Alt tarafı eklediğim 2-3 ufak yazı :) Bu işlemi kolayca yapabileceğim bildiğiniz ve önerdiğiniz programları yazarsanız sevinirim.

wmaraci
reklam

AtomCmyLMz AtomCmyLMz OnaylıYoutube HesapSatışı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 16 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
FormatFactory ile nispeten diğer programlara göre kolayca yapabilirsin.
Roycolt

kişi bu mesajı beğendi.

ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Cyberlink Powerdirector.
Roycolt

kişi bu mesajı beğendi.

Selamunaleyküm.

WMF WMF erayemrah.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
1- Sony Vegas Pro
2- Edius
3- After Effects

Kolaydan zora doğru. Tavsiyem Vegas'tır. Pratik ve kolaydır. Movie Maker'a göre hızlıdır. Render yapmak için 700-1,5GB tabiki büyük boyutlar. 700mb bir videoyu Vegas ile render etmek 5-15dk arası sürer bilgisayarınızın özelliklerine bağlı olarak.
Roycolt

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

herox herox Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 44 / 9
  • Ticaret 3, (%100)
Ama hiç biri movie makerin pratikliği ve kolaylığını tutmaz.

WMF WMF erayemrah.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

herox adlı üyeden alıntı

Ama hiç biri movie makerin pratikliği ve kolaylığını tutmaz.

Saydığım programlar ileri düzeydir. @Roycolt "movie maker kaydetme işlemini çok geç yapıyor.", "Alt tarafı eklediğim 2-3 ufak yazı" demiş. Vegas, Movie Maker'a göre çok çok hızlıdır. Yeni başlayanlar için zordur fakat arkadaş zor işler yamayacak.

Vegas'ta 1,5 satlik bir video için ki ortalama bir film 1,5 saattir. Arkadaşın anladığım kadarıyla film sitesi var. Site adresini yazmak, iyi seyirler, tekrar bekleriz vs vs için bizden programlar istemiş. Bir boş proje açar ve text(film sitesini vs) ekler ve yeni bir katman açar ve bunu kaydeder. Ve tekrar o projeyi açar yeni katmana filmi sürükler ve bırakır kaydeder. Her seferde baştan uğraşmak zorunda kalmaz. Burda Movie Maker'ı karalama gibi bir amacım yok pratik programdır artık ben kullanmıyorum. Lise yıllarımda kullanıyordum. Amaçım arkadaşı daha profesyonel programlara yöneltmek ve faydarını görmesini sağlamaktır.
Roycolt Komedya

kişi bu mesajı beğendi.

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

WMF adlı üyeden alıntı

1- Sony Vegas Pro
2- Edius
3- After Effects

Kolaydan zora doğru. Tavsiyem Vegas'tır. Pratik ve kolaydır. Movie Maker'a göre hızlıdır. Render yapmak için 700-1,5GB tabiki büyük boyutlar. 700mb bir videoyu Vegas ile render etmek 5-15dk arası sürer bilgisayarınızın özelliklerine bağlı olarak.

WMF adlı üyeden alıntı

Saydığım programlar ileri düzeydir. @Roycolt "movie maker kaydetme işlemini çok geç yapıyor.", "Alt tarafı eklediğim 2-3 ufak yazı" demiş. Vegas, Movie Maker'a göre çok çok hızlıdır. Yeni başlayanlar için zordur fakat arkadaş zor işler yamayacak.

Vegas'ta 1,5 satlik bir video için ki ortalama bir film 1,5 saattir. Arkadaşın anladığım kadarıyla film sitesi var. Site adresini yazmak, iyi seyirler, tekrar bekleriz vs vs için bizden programlar istemiş. Bir boş proje açar ve text(film sitesini vs) ekler ve yeni bir katman açar ve bunu kaydeder. Ve tekrar o projeyi açar yeni katmana filmi sürükler ve bırakır kaydeder. Her seferde baştan uğraşmak zorunda kalmaz. Burda Movie Maker'ı karalama gibi bir amacım yok pratik programdır artık ben kullanmıyorum. Lise yıllarımda kullanıyordum. Amaçım arkadaşı daha profesyonel programlara yöneltmek ve faydarını görmesini sağlamaktır.

Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim hocam. Sizinde bahsettiğiniz gibi, film sitem mevcut. 1 TB veri yani film arşivim bulunmakta. Bu filmlerin üzerine site adresimi vs. yazacağım ve upload edeceğim. PC özelliklerim iyi durumda 6 GB RAM & 2 GB Ekran kartı & i5 işlemci gibi donanımlara sahibim. Önerinizi dinleyip, sony vegas'a yöneleceğim. Tekrardan ilginiz ve öneriniz için teşekkür ederim. İyi günler.

bycaptan bycaptan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 7 / 23
  • Ticaret 9, (%100)
Camtasia studio 8 önerim. hem hızlı hem de istediğin formatta video yapabilirsin. Kullanımı da kolay. 30 gün deneme süresi var internetten crack yaparsan tam olur :p

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al