-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar adsense gözünü açtı yüzde 100 karda bence. Niye derseniz; 5 aydır adsense kullanıyorum en düşük zamanda bile günlük ortalamam 0.04 dolar olmamıştı. Yaklaşık 20 gündür tl ile kullanıyorum, ilk 3-4 gün tl normaldi ama sonrasına 0,08 tl hiç olmadı tbm. Genel ortalamam 0,08 dolardı. Hatta bugün 13 tık almışım tbm 0,03 tl. sadece şunu söyleyeyim; netteki bütün hayallerim yarı yarıya düştü. Adsense hesabını alana kadar göbeğim yarıldı, iyi de gidiyorduk; ama artık emekler boş. Resmen paranın yarısını aldı. Not: Zaman zaman tbm düşer evet ama tl olunca her allahın günü tbm bu kadar da düşmez ki! Türkçe içerikli sitesi olanların yarı yarıya kazxancı düşecektir. Benim düşmedi diyenler 1-2 hafta bekleyin göreceksiniz.
ayatora
www.netmaashesaplama.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
makina müh.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En guzeli bu isi benim gibi hobi amaçlı yapacaksın, benim 2 sitemden de
www.tazminathesaplama.org ve
www.netmaashesaplama.com gelirim yok denecek kadar az. Ama iste zevkli oluyor kaç kisi girmis incelemek. Maksat bilgisayardan uzak kalmayalim:) gerisi hikaye, yoksa itiraz edebilecegin bir sistem oldugunu sanmiyorum.
Maaş Hesaplama Siteniz:
www.netmaashesaplama.com
www.tazminathesaplama.org
www.bruttennete.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
AdSense
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
58, (%100)
Arkadaşlar TL sistemi kötü TBM' Ler %50 Düşecektir. örnek vereyim..
0,8 $ TBM
0,8 TL TBM
:) Aradaki fark açıkca ortada gibi düşünüyorum.. Adsense gözünü açtı..
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dolar yükseliş sağladıkça google zarar ediyor. 0,05 dolar tl olarak 0,9 felan ediyor ortalama ama tl olursa 0,05 tl. aradaki farkı siz anlayın iyimi kötümü. Bence protesto edilmeli. En az 2 ay kimse reklam almamalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
biraz zaman geçince beni anlayanlar çoğalıyor; tbm 0,08 dolardı; şimdi 0,08 tl gelince sevinir oldum. 0,06 tl çoğu zaman. Emeğe yazık. Soğuttular beni. Evdekiler bana boş işle zaman kaybediyorsun diyordu, gözlerine yazık, kendine acı diyorlardı. hakkaten o noktaya geldi. Bu saatten sonra uğraşılmaz. Google geri adım atmalı bu tl uygulamasından.