netbozum
tr.link

RankingStar'dan ilk güncelleme!

12 Mesajlar 1.537 Okunma
acebozum
tr.link

teymir teymir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Online Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 21 / 31
  • Ticaret 0, (%0)

trwizard adlı üyeden alıntı

Ne demek istediğinizi daha açık bir biçimde ifade edebilirseniz yardımcı olabiliriz.

Sevgiler,
İyi çalışmalar.

Weebly platformunu her ne sebepten kullanıyor olsanızda, dünya çapında bir proje olacağını öngördüğün siteyi kendi domaninden "rankingstar.com veya başkası" tanıtman "Wizard Grup, Wizard Türkiye interactive reklam şirketleri" adına daha profesyonelce gözükürdü demek istiyorum.

Semsector.com - SEM - SEO - Sosyal Medya
googleasistan
reklam

trwizard trwizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 5
  • Ticaret 0, (%0)

teymir adlı üyeden alıntı

Weebly platformunu her ne sebepten kullanıyor olsanızda, dünya çapında bir proje olacağını öngördüğün siteyi kendi domaninden "rankingstar.com veya başkası" tanıtman "Wizard Grup, Wizard Türkiye interactive reklam şirketleri" adına daha profesyonelce gözükürdü demek istiyorum.

Demek istediğinizi anladım ancak Wizard'ı da daha önce Weebly üzerinden kurup yaklaşık 1 yıl sonra tamamen kullanıma hazırlandığında kendi alt yapımız ve domaini üzerine aldık.

Henüz testleri tamamlanmamış bir proje için fazla ileriye gitmek istemiyoruz sadece yavaş yavaş geliştiriyoruz istek yoğun olursa dediğiniz gibi çalışmalarada başlayacağız.

Yandex.Metrica sayacını projeyi açtığımızdan beri kullanmaktayız 4 günlük bir site için istatistiklerini şuradan görebilirsiniz: https://metrica.yandex.com.tr/tops/site/?counter_id=22524901

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al