yeninesil adlı üyeden alıntı
Ha biri çıkıp dinimizin haram kıldığı şeyi/şeyleri göz göre göre soracak, akıl almaya kalkacak. Bizde elimiz, dilimiz bağlı izleyeceğiz? Yok öyle.
Siz akıl verin, fikir verin, tecrübelerinizi anlatın (ne de olsa o işlerde pek tecrübelisiniz) sonra bu şahıs gitsin sizlerin akıl verdikleri şeylerin yardımıyla açsın adult sitesini, benim insanımda sizin günahınıza ortak olsun.
Bunu mu istiyorsunuz? Kusura bakmayın, ben müslüman doğdum diye Allah'a şükür ediyorum. Bu müslüman kimliği korumaya, yaşatmaya ve diğer kardeşlerime anlatmaya çalışıyorum. Çöplükte bulmadım bu kimliği.
"Adult site izleyince insanın kimliği mi kaybolurmuş." Hem de nasıl kaybolur. Bağımlılık haline gelir, zevk düşkünü olur artık. Tatmin olmaz daha fazlasını ister. İhtiyaç halinden mecburiyet haline dönüşür.
Fimlerbizden 2 gıdım dini bilgimizle konuşuyoruz biz. Hadi kabul ettik bunu. O zaman sen bize daha çok şey anlat. Doğruları anlat. Haramı, helali anlat. Yapılan yanlışları anlat ki herkes bilsin gerçekleri. Yaz Kur'andan örnekleri hadisten örnekleri. Göster bize kim doğru kim yanlış söylüyor.
Bu şahıs, siz suyuna gitseniz çok güzel kafasına koyup açacaktı sitesini. Sonra bir başkası gelecek "ben daha güzel bir adult sitesi açacam" diyecekti. bir başkası gelecek "ben daha daha daha güzelini açacam" öbürü geelecek .... derken islam kültürü olacak sana haram-maram kültürü.
Gelgelelim biz islamdan bahsediyoruz ama adam belkide hiç müslüman değil. Napalım susalım, "ne yapıyorsa yapsın", "günahda yok ona nasıl istiyorsa öyle açsın sitesini". Mi diyeceğiz. Hayır. Niye çünkü işin ucu gün gelecek benim müslüman kardeşime dokunacak belki gün gelecek benim evladıma dokunacak.
Eğer bir yerde bir yanlışlık varsa elimle, elimde düzeltemezsem dilimle, dilimle düzeltemezsem kalbimle buğuzederim.
Yoksa sende altın alıp amerıka surıyeye savas acsın dıyen rabıacılardanmısın... 32 yıllık yasamım bana gosterdı kı 3dk ıcınde 5 kere allah dıyen kısıden uzak duracaksın... Cunku onun ısı yoktur allahla. Sadece cevresını ınandırmaya calısmaktır amacı. Kımsenın gunahının vebalı senden sorulmaz. Adultu bılırım bılmem bu da senı ılgılendırmez. Bılseydım zaten yolunu yordamını soylerdım rahat ol sen. Oyun sıtesı acana acma, adulta acma, fılme acma... Bunu dıyenlerın tamamına yakını acan, yapan kısılerdır. Kazancı azalmasın dıye yapma derler. Zorluklarını anlatmak ıse farklı seydır. Sahsen zor oldugunu bıldıgımden ve normal ıslerımden vakttım olmadıgından adulta gırmem. Cunku yeterınce ısım var zaten. Benım ıcın web bır hobıdır. Meslekte degıl. Web kazancımı ya bagıslarım, ya da reklam almam. Gecmıste kazancımı (korkma korkma adult falan degıl) ıhtıyacı olan kısılere vermeyı tercıh ettım. Sımdı ıse gucum yettıgınce normal kazancımı ıletmeye calısıyorum. Iste bu sen ıle benım, senın ıslamdan anladıgınla benım anlayısım arasındakı en buyuk fark... Bırak adam acsın sana rakıp olsun. 3 5 kurus az kazan ;)
Ek Olarak:
Cuma dılımızı konustu.. Robınson uda gelır az sonra...
Senın adına bu da bır gelısme... En azından cumle kurmaya calısıyorsun. Zorlama kendını fazla ama. Zamanla harfler yerıne oturur daha duzgunlerını kurarsın. Uzme kendını yanı.