-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir sitem adsense onaylı. Şimdi bir başka site açtım ve adsense kullanmak istiyorum fakat aynı hesap üzerinden. Diğer hesabımın yani sitemin yanında site ekle yazıyordu ekledim onay falan gerek yok herhalde direk kodları koyabilirim değilm mi? (kodları koydum fakat boş gözüküyor ikinci sitemde)
Selamunaleyküm.
10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
reklam bir iki dakika görülmeyebilir. Siteleriniz adsense kurallarına uyuyor ise isterse 500 tane olsun aynı hesabınızı kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
açtığım 2. sitede ihlal var diye Adsense reklam kapatılırsa , Adsense reklam aldığım asıl sitedede reklam kapanırmı
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tek siteyle kullanmamak daha iyi zaten hesaptaki sitelerin çoğunluğu kurallara uygunsa direk hesap kapanmaz. Ama tek siteyle direk hesap kapatabiliyorlar en ufak bir sorunda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
renklervecizgiler.com
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar ben bir soru sormak istiyorum konu ile alakalı yine. İmzamda gördüğünüz oyun sitesi adsense onayı aldı yeni henüz. Onay mailide geldi. Ben moda sitesinide aynı hesaba eklemek istiyorum fakat o sitem politikalara uygunmu değil mi bilmiyorum bunu nasıl öğrenebiliriz. Eğer siteyi adsense hesabıma ekleyip reklamları yayınlamaya başlarsam sorun çıkar mı banlanma gibi?