lostyazilim
tr.link

Ebook Hediyeli Yeni Youtube Kazanç Kanalı Kampanyası

3 Mesajlar 688 Okunma
acebozum
tr.link

dinozor dinozor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum ABD
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 11, (%100)

Merhaba Arkadaşlar Ekim Ayı Sonuna kadar sürecek yeni youtube kampanyamızla hizmetinizdeyiz.

Artık Youtube'den Sizde çok ciddi paralar kazanabileceksiniz.

Kampanya Detayları

Kampanyamıza Katılan Herkese Youtube Kaynakça Ebook V1 hediye Edilecektir.

Yeni Bir Youtube Hesabı,

Youtube para kazanması aktif Edilmiş,

Kanal Genel Ayarları Yapılmış,

Kanal Resmi Eklenmiş,

Kanala 100 Adet Video (yabancı içerikli Haber-spor-ekonomi-otomobil-komedi)

Kanalın Tamamına Seo Çalışması

Her videoya Açıklama,

Her Videoya Etiket,

Her Videoya Özel Niche Çalışması,

TBM arttırma uygulaması,

NOT

Referans Alımımız Yoktur,
Yüklediğimiz videolara aynı etiket ve aynı açıklama girilebilir,
Günlük 5 İş Alınacaktır,
Günlük İş Alımı Bütün Forumlar İçin Geçerlidir,

Ödeme İş Başlangıcında Alınıp İşe Start Verilir.

Bütün Bu Hizmetler Ekim Ayı Sonuna Kadar Sadece 40 TL
1 Kasım Fiyatı 60 TL olarak Güncellenecektir.

Ödeme Yolları

Paypal
Garanti Bankası
Tuttur(Şans Oyunu)

forum içi ve forum dışı bazı referanslarım
ayrıca ticaret bildirimlerimde youtube kampanyalarımla ilgili bazı hizmet verdiğim arkadaşların bildirimleride referansımdır.

Ferit
İlgili ve hızlı bir arkadaş. Kampanya da 100 video olmasına rağmen 150 video yükledi ve jest yaptı. Tekrardan çalışmak dileği ile.

aktifsınıf
Bir adet paket alındı.Hızlı şekilde teslim edildi.Güvenilir Arkadaş.Teşekkürler.

batı
Arkadaş işini çok iyi yapıyor.Ben aldım paket çok memnun kaldım. ilgisi ve iş ahlakı ve yardımı çok iyi. teşekkürler.

SteersMan
İş verildi ve çalışmalara başladı. Çok ilgili bir arkadaş. İyi çalışmalar
Emeğinize sağlık. Gerçekten işinde başarılı bir arkadaş. Dediği gibi raporu tarafıma iletti.

Yeniçeri
kardeşimle daha önce, youtube kanal açma, adsense bağlama üzerine çalışmıştık. Şimdi, kanala video yükleme konusunda çalışacağız. Hayırlısı olsun

Yeniçeri
kardeşimle ikinci kez çalıştık. Sanırım devam edeceğiz Kolay gelsin.

CswI
arkadasla CALISMANIZI KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM. Her konuda yardımcı oldu bana sagolsun. Dıkkat edın HER KONU da dıyorum sadece yuklem yapıp bırakmadı yanı. cok tesekkurler.

maksimus1
6 kanal için anlaşıldı.

6 kanal alındı. Kanallar ilk günden para kazanmaya başladı. işini iyi bilen birisi. tşkler...

mr.hook
Ödeme yapıldı işlem de kısa sürede gerçekleştirildi. İlgili bir arkadaş tavsiye ederim kanalın istatistiklerini de birkaç güne paylaşacağım.

realhunter
Arkadaştan 1 adet çalışma çok hızlı bir şekilde alınmıştır kendisinin son derece güvenilir ve gönlü bol birisi olduğunu bana fazladan video atarak göstermiştir

aktifsınıf
Bir adet paket alındı.Hızlı şekilde teslim edildi.Güvenilir Arkadaş.Teşekkürler.

batı
Arkadaş işini çok iyi yapıyor.Ben aldım paket çok memnun kaldım. ilgisi ve iş ahlakı ve yardımı çok iyi. teşekkürler.

musti_1905xx
Arkadaşlar ben yüklettim ve google hesabi 1000 video sagolsun 1200 video yükledi bana hepside şuan parakazanma durumunda teşekkür ederim.

wmaraci
webimgo

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Bu paketi almak istiyorum fakat bir kaç sorun var. Kendi adsense hesabım yok satmıştım o çocuk da banlanmış , ben bir kaç ailemdeki kişi üzerine de denedim hesap alamadım onların bilgilerini de veritabanına almış bulundu . Siz hesabı bu şartlar altında alabilirmisiniz ? Herhangi birinin ismiyle doğru adres versek pin bu adrese gelirmi sonrasında ödeme kişisini değiştiriz herhalde .

dinozor dinozor WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum ABD
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 11, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu paketi almak istiyorum fakat bir kaç sorun var. Kendi adsense hesabım yok satmıştım o çocuk da banlanmış , ben bir kaç ailemdeki kişi üzerine de denedim hesap alamadım onların bilgilerini de veritabanına almış bulundu . Siz hesabı bu şartlar altında alabilirmisiniz ? Herhangi birinin ismiyle doğru adres versek pin bu adrese gelirmi sonrasında ödeme kişisini değiştiriz herhalde .

dönüş yapılmıştır...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al