-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Wordpress Tabanlı bir Web Sitem var.Kurarken Google saçma sapan alakasız yerleri indexlemesin diye index'e kapatmıştım.Sonra açtım ama google bu sefer index almıyor.sitemap yolluyorum google bot çağırıyorum genede bir işe yaramıyor..En son Google'a durumu yazdım ve şu kodları değiştirmem söylendi ,
bunlar anasayfa kaynağı görüntüle diyince gözükenler ;
ama header.php dosyasında ise şöyle gösteriyor ;
Ek Olarak: Sorunu çözdüm sanırım, Header.php dosyasındaki şu kodları ;
Şu şekilde değiştirdim ;
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Ne güzel araştırıp halletmişsiniz :) Basit bir şey olduğunu anlamışsınızdır herhalde. Sorun devam ederse söyleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Sana balık vermek mi daha çok sevap kazandırır, balık tutmayı ögretmek mi? Onlarca kişi yardım eder tabi ki, şahsen ben de o tarz konular açınca hoşnut kalmıyorum. Çok basitmiş bu zaten diyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Balığı da ye bir zahmet :D Onu da öğretiriz, öncelikle WordPress'i iyice öğren diyebilirim o zaman. Ben de istediğim kadar bilmiyorum. Her geçen gün bir şeyler katıyoruz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Öğrenmenin ucu bucağı yok, her geçen gün öğrenmeye devam ediyoruz.Öğrenmek istediğimiz çok şey var fakat kapasitemizin yettiği kadar devam ediyoruz işte..Temalar konusunda çok sıkıntı yaşanıyor,bedavayı seven bir millet olduğumuz için sürekli ücretsiz temaları tamamlamak zor geliyor :)