Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanlar özel bilgilerine erişim izni verirken çoğunlukla bencil davranıyorlar. Rehberdeki numaraların alınması yada görülmesi kendileri için bir sorun olmayabilir ancak rehberdeki kişilerin bir çoğu kendi numaralarının online rehberlerde bulunmasından rahatsız olacaktır diye düşünüyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler, kontrol ettim hemen :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Başkalarının rehber izni vermesiyle bu uygulamanın veritabanı çok aşırı derecede arttı ve hemen hemen her sorgulamada kime ait olduğunu gösteriyor. Açıkcası bu uygulama çok işime yarıyor bilinmeyen numaraları öğrenme konusunda. :) Kendi numaram da kayıtlı. Silmek çok kolay ama silmiyorum sorgulayan olur diye.
Uygulamayı da bilinmeyen numara öğrenmek isteyenlere tavsiye ediyorum. (Dilerlerse rehber izni vermek zorunda olmadıklarını da söylüyorum tabiki)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uygulama gayet güzel ama işte ne derece güvenilir bilemiyoruz ki :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
şu an kişisel güvenlik denen bir şey kalmadı kanlımca :D
çünkü bizim tedbirli davranmamız tek başına yeterli olmuyor maalesef...
selamim
http://mehmetcabar.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Eskiden facebooka resim koymaya çekinirdik, sonra ne oldu alıştık. Buna da alışırız. Açıkçasıı kimse lisansını okumamıştır. Belki bilgilerimiz satılacak reklam şirketlerine :D
İkincisi telefon ne için var. Birinin bize ulaşması için. Ayıp yada pis birşey yapmadığın sürece insan gelen çağrılardan çekinmez :)
Üçüncüsü isminn görülmesini istemezsin belki ama diyelimki ben Ahmet Aptal adından bir isim gördüm ama adamı bilmiyorum. Ne olacak yani?
Dördüncüsü 118 80 den kurtumş oluruz
Beşincisi sapıklıklar ortadan kalkar :D
altıncısı herkese bu site bildirilmeli ve ismini adam akıllı girmesi için öğüt verilmeli :D
Trustflow 42 Kaliteli Kişisel Blog: www.mehmetcabar.com | Mutluluk Satıcısı