-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2-3 gün önce bir domain aldım ve hostuma bağladım. hiç bir içerik girmedim, sadece wordpress kurup, tema deneme amaçlı "deneme deneme" tarzı saçma 1-2 yazı yazdım ve hiç bir arama motoruna kayıt ettirmedim, pinglemedim. bu gece ise bloggera bağladım. gece 1-2 falandı bağladığımda. 2 adet yazı girdim. geceden bu yana 95 tekil hiç girmiş siteye. 1 tanesi google. 23 tanesi vampirestat 3 tanesi adsensewatchdog.com gerisi nerden geldi bilmiyorum. daha önce hiç bir sitemde bunu yaşamamıştım, normal midir bu? neden kaynaklı olabilir? domain de daha önce benim veya başka birinin kullandığı popüler bir domain değildir.
edit:144 oldu korkuyorum :)
bu devirde tabiata güvenip işe başladık; ondan mı böyle oldu acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Research Analyzer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar;
Eskiden Google hitlerin hepsini site sahiplerine bildiriyordu.Fakat artık hiçbir şekilde hitlerinizin tamamının nereden geldiğini göremezsiniz.Bu yandex metrica,analytics içinde geçerlidir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Blogger ile bir kaç kere basit olarak uğraştım. O yüzden bloggera bağlamaktan kastınızı merak ettim?
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaş domaini blogger 'e bağlamış şimdi söyle diyim ben sana blogger .com domaini 10$ verir, arkadaş başka firmadan örneğin godaddy'den 2 TL 'ye alıyor domainini sonra blogger'e bağlıyor ve sınırsız host kazanıyor gibi algılayabilrisin.
Ne hosting derdi oluyor nede başka birşeye para ödüyor,
fakat wordpress her zaman blogger'dan daha fazla öne çıkar tüm alanlarda demeyimde genelinde böyledir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad