http://uguur.com/ blogumda style.css dosyası yokmuş gibi oldu tema panelinden bakıyorum style.css var ftp'dede yüklü acaba dedim yazma izinlerinde bir sıkınıtımı var ondada yok ama durum böyle bir yardım edelebilecek varmı?
Dosyanın okuma, çalıştırma vs izinlerini kontrol edebilir misin? header.php dosyasındaki style.css i çeken bağlantıyı da kontrol eder misin? Ayrıca ctrl+F5 e basarak dene işlemler bitince.
Dosyanın okuma, çalıştırma vs izinlerini kontrol edebilir misin? header.php dosyasındaki style.css i çeken bağlantıyı da kontrol eder misin? Ayrıca ctrl+F5 e basarak dene işlemler bitince.
dediğiniz gibi style.css çekilmemiş ama dosya izinlerinde sorun yok.
Birinci konu tüm eklentileri kapatmalısın, bu eklentilerin oluşturduğu cache hatası gibi görünüyor bir yerde cache de sorun var eklentilerden biri css dosyasını okumasına browserın görmesine engel oluyor genellikle bu hata ya cache eklentilerinden yada diğer en son eklediğin eklentilerden biri ile alakalıdır. Mümkün olduğunca az eklenti kullanmalısın ancak senin sitene baktığımda all in seo dan resimler için resize eklentisine kadar bir çok eklenti var. Dilersen eklentileri tamamen kapat ve Başka bir tema seçerek sadece yeniden bir deneme yap. Böylelikle sorunun hallolduğunu görebilirsin.
style.css dosyasını diğer php dosyalarının(header, index vs.) olduğu klasörde olduğuna emin ol belki işe yarayabilir css klasörünün vs içindeyse. Eğer CSS klasörün varsa ve onun içindeysede şu kod işine yarayabilir. Not: eğer yukardaki kodu ekleyeceksen burda verdiğin kodu silmen faydana olur.
tüm eklentilerini kapattım fakat sorun aynı ben bu eklentileri 1 kaç gündür kullanmıyorum ki blog açıldığından beri aynı fakat style hatası yeni oldu hemde hiç bir değişiklik yapmadığım halde böyle şeylerde hep bilmez adamı buluyor :/