-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam buradaki arkadaşlar size yardımcı olmak için fikir üretiyorlar. darılma kırılma olmasın.
Eleştirilere ve tavsiyelere açık olursanız inanın siz kazanırsınız.
Sitenizi ve konularınızı inceledim
Sitenizde taş çatlasa 50 konu başlığı var. Ama indexsinize baktım 2400 küsür, bende ön bellekten bakayım dedim, bir de ne göreyim bu indexlerin hemen hemen hepsi ön bellekten silinmiş. Yani cok buyuk bir index kaybına uğramışsınız. Bu da sizin hit kaybınız için fazlası ile yeterli,
diğer bir tez ise
Üstte bir arkadaş dile getirmiş. Siz olmasanız dahi bir başkası siteniz için yapay hit programı kullanmış olabilir. Gelen hitlerin, sitede kalma süresine bakın. hemen hemen hepsi aynı süreye sahipse bu kesinlikle hit programından gelen yapay linklerdir.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar bildiğim kadarı ile son güncellemede sosyal medyayı aktif olarak kullanmayan kullanıcılarında düşüş yaşayacağı belirtiliyor. Benim bazı web sayfalarımda 1.sayfada bulunduğum kelimelerde 3. 4. sayfalara düştü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Çalışma dediğiniz eğer şu meşhur wikili paravanlı profil backlinkli uçuran ters düz prizma piramit her güncelleme sonrası tam uyumlu başlıklarıyla çıkan şeylerden biriyse %99 olarak onun sebep olduğunu söyleyebilirim. Her benzer konunun altına yazıyorum burada da yazayım o paketler hiç bir fayda sağlamaz üstüne zarar verir. Benzer tecrüblerim oldu , sözüme itimat etmeyen arkadaşlarımda kendileri deneyerek tecrübe ettiler .
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tekrardan merhaba arkadaşlar , sanırım sorunu anladık.
Webmaster tool'a yeni yansıyan bazı hatalı sayfalar var . 600 civarı eski linklerin yeniden google değerlendirmesine girmesi sebebiyle bazı çakışmalar oldu yeni linklerle . Eski linklerin silinmesi için url kaldır dedik webmaster tooldan. Bakalım bekleyip göreceğiz .
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.dersodev.com
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bende adolf hitler hakkında bişeyler yazdın sandımda geldim ciddiyim espiri değil bu :)
1 kişi bu mesajı beğendi.