-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
adamlara o kadar bağırdım çağırdım ama sistemden beni atmadılar :D
50 tl oldu şu ana kadar. ay ortasında muhtemelen teklif gelir. bana gelen teklifler genelde 5 lira oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seyyah-ı Avare
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siten yeni , içerik çalıntı / güncel değil , sadece reklam alayım para kazanayım mantıgıyla yaklasıyor coğumuz ! Daha once bu sekilde yaklasıyordum her türlü zarar oldu , yapmayın !
Sizin hürriyeti reklam yapma gibi bir durumunuz var mı bilmiyorum zaten reklama ihtiyacı olmayan bir mecraa.
Eğer yeni bir site isen ilk baslarda zaten para kazanmayı beklememelisin (her reklam veren yerde geçerli),yeni olupta bumeranga devam edersen backlink kazanırsın , blog aramalarında sayfan gorunebilir ,bunlar küçük ama yine de artısı olan katkılar gözardı etmeyin derim. Para kazanma konusuna gelince istikrarlı olursan kazanbilirsin ,yok 2-3 ay deneyeyim ile kazanmaman normaldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hiç bir şeye yaramıyor. Sadece hürriyet için çalışıyorsun aksine sitenin seosuda link çıkışı yaptığın için düşüyor
Ek Olarak:
depresan adlı üyeden alıntı
adamlara o kadar bağırdım çağırdım ama sistemden beni atmadılar :D
50 tl oldu şu ana kadar. ay ortasında muhtemelen teklif gelir. bana gelen teklifler genelde 5 lira oluyor.
Hocam 130 lira biriktirdim. Çekeyim dedim ücreti, banka havalesi yüzünden 35 lira kesti. 95 lira kazandım. Boş verin bunları hiçbir teklifini onaylamayın. Bir çok blogger gözünü açtı, bumerangın eskisi gibi takipçisi filan yok.
http://www.teknofiber.net - Teknoloji Blogu
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
100 tl aldığında sevinen arkadaşlara gülüyorum :D o emeğe değmez forumlara tanıtım yazısı yazsanız daha çok para kazanırsınız. 100 tanıtım yazısı 20 tl gibi. 10 kişi çıksa ayda 200 tl ki 100 tanıtım yazısını 1 saatte bitirirsiniz. Düşünene iş çok arkadaşlar. İnternetin kaymağı bitti bitecek.Çabuk olun
2 kişi bu mesajı beğendi.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sana resmen içinde en az 3 tane link olan tanıtım yazısı veriyor. Onu da 2-3 TL'den. Sana verdiği yazının aynısını yüzlerce kişiye veriyor. Google'dan ziyaretçi çekemezsin bu yüzden. En iyisi kendi tanıtım yazını kendin al fiyatı sen belirle. 3-5 TL'ye siteni çöpe çevirme.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)