Allah'ın adını ağzına alacaksın ondan sonra aşırı sağcılık yapacaksın. Ülkeyi ayıranda bölende sizsiniz. Ülkücü diye geçinip oturup kalktığınız her yerde insanları kışkırttınız. Kimsenin görüşüne saygı duymadınız. Her ortamda Bayrağı kemal atatürk posterlerini ortaya atarak insanları kışkırttınız. Evinizin duvarına, yatak örtünüze, yorganınıza kadar kurt resmi attınız. Yetmedi bizim atalarımız KURTtur dediniz.
Birde kalkıp ALLAH diyorsun. Allah ayrımcılık yapmaz. Allah adaletlidir. Hakkı teslim eder. Andımız kaldırıldı iyide oldu. Ben zazayım neden hergün ne mutlu türküm diyene diyorum. Neyse AKP 2023'de sizinde partiniz olacak :)
Ek Olarak:
Ama kötü körüne avatarındaki simgeye bağlanan birisisin.
Birde şu aptalca konuşanlar bir sussa. Neymiş marmaray'ı yapmış oy toplamak için reklam yapıyor diye. Adam yaptığı işin tabii ki reklamını yapacak. Tabiiki oy almak için yapacak. O zaman başa gelen 5 yıl yesin içsin sıçsın hiç bir şey yapmadan " nede olsa kazanmayacağım " diyip devam etsin. Mantıksız mantıksız yazılar yazmayın allah aşkına. Neyse konu amacını aştı bol forumlar.
Birde kalkıp ALLAH diyorsun. Allah ayrımcılık yapmaz. Allah adaletlidir. Hakkı teslim eder. Andımız kaldırıldı iyide oldu. Ben zazayım neden hergün ne mutlu türküm diyene diyorum. Neyse AKP 2023'de sizinde partiniz olacak :)
Ek Olarak:
Ama kötü körüne avatarındaki simgeye bağlanan birisisin.
Birde şu aptalca konuşanlar bir sussa. Neymiş marmaray'ı yapmış oy toplamak için reklam yapıyor diye. Adam yaptığı işin tabii ki reklamını yapacak. Tabiiki oy almak için yapacak. O zaman başa gelen 5 yıl yesin içsin sıçsın hiç bir şey yapmadan " nede olsa kazanmayacağım " diyip devam etsin. Mantıksız mantıksız yazılar yazmayın allah aşkına. Neyse konu amacını aştı bol forumlar.
Bu arkadasa mideratorler uslubu ogretecekmi yoksa ven mi ogreteyim. Sen kimsinde aptalca diyorsun hazimsiz!
Ek Olarak: Cepten yazinca yazim hatalari oluyor kusura bakmayin.