lostyazilim

Asrın Projesi Açıldı

61 Mesajlar 8.624 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

fatih83 fatih83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)

Ulusoy adlı üyeden alıntı

Allah'ın adını ağzına alacaksın ondan sonra aşırı sağcılık yapacaksın. Ülkeyi ayıranda bölende sizsiniz. Ülkücü diye geçinip oturup kalktığınız her yerde insanları kışkırttınız. Kimsenin görüşüne saygı duymadınız. Her ortamda Bayrağı kemal atatürk posterlerini ortaya atarak insanları kışkırttınız. Evinizin duvarına, yatak örtünüze, yorganınıza kadar kurt resmi attınız. Yetmedi bizim atalarımız KURTtur dediniz.

Birde kalkıp ALLAH diyorsun. Allah ayrımcılık yapmaz. Allah adaletlidir. Hakkı teslim eder. Andımız kaldırıldı iyide oldu. Ben zazayım neden hergün ne mutlu türküm diyene diyorum. Neyse AKP 2023'de sizinde partiniz olacak :)

Ek Olarak:

Ama kötü körüne avatarındaki simgeye bağlanan birisisin.

Birde şu aptalca konuşanlar bir sussa. Neymiş marmaray'ı yapmış oy toplamak için reklam yapıyor diye. Adam yaptığı işin tabii ki reklamını yapacak. Tabiiki oy almak için yapacak. O zaman başa gelen 5 yıl yesin içsin sıçsın hiç bir şey yapmadan " nede olsa kazanmayacağım " diyip devam etsin. Mantıksız mantıksız yazılar yazmayın allah aşkına. Neyse konu amacını aştı bol forumlar.

Bu arkadasa mideratorler uslubu ogretecekmi yoksa ven mi ogreteyim. Sen kimsinde aptalca diyorsun hazimsiz!

Ek Olarak: Cepten yazinca yazim hatalari oluyor kusura bakmayin.

wmaraci
reklam

Ulusoy Ulusoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

fatih83 adlı üyeden alıntı

Bu arkadasa mideratorler uslubu ogretecekmi yoksa ven mi ogreteyim. Sen kimsinde aptalca diyorsun hazimsiz!

Ek Olarak: Cepten yazinca yazim hatalari oluyor kusura bakmayin.

Ben o bu şu aptalca konuşuyor demedim. Ortaya konuştum neden üzerine alındın :)))

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)

Ben o bu şu aptalca konuşuyor demedim. Ortaya konuştum neden üzerine alındın :)))

Ancak ortaya konusursun zaten, seni gibilerin ozelligidir.

• Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

Ancak ortaya konusursun zaten, seni gibilerin ozelligidir.

Senin gibilerde üzerine alır ancak :D Sizin özelliğiniz değil gerçeğin ta kendisidir :D neyse konuyu senin tartışmalarınca yeterince zaten uzattık. Artık susalımda insanlar kendi düşüncelerini belirtsin.

Bildir geç özelliğini kendine monta etsen güzel olur. Fikrini belirt geç insanların düşüncesine ne diye tepki koyuyorsun. En güzel tepki sandıkta belli olacak :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)

Senin gibilerde üzerine alır ancak :D Sizin özelliğiniz değil gerçeğin ta kendisidir :D neyse konuyu senin tartışmalarınca yeterince zaten uzattık. Artık susalımda insanlar kendi düşüncelerini belirtsin.

Bildir geç özelliğini kendine monta etsen güzel olur. Fikrini belirt geç insanların düşüncesine ne diye tepki koyuyorsun. En güzel tepki sandıkta belli olacak :D

Sana monta edilecek biseylerde bulurum ya neyse. Senin gibiler edep bozdurur, zihniyetiniz bu zaten.

ibrahimTatar ibrahimTatar öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 1106
  • Beğeniler 283 / 282
  • Ticaret 35, (%100)

Allah'ın adını ağzına alacaksın ondan sonra aşırı sağcılık yapacaksın. Ülkeyi ayıranda bölende sizsiniz. Ülkücü diye geçinip oturup kalktığınız her yerde insanları kışkırttınız. Kimsenin görüşüne saygı duymadınız. Her ortamda Bayrağı kemal atatürk posterlerini ortaya atarak insanları kışkırttınız. Evinizin duvarına, yatak örtünüze, yorganınıza kadar kurt resmi attınız. Yetmedi bizim atalarımız KURTtur dediniz.

Birde kalkıp ALLAH diyorsun. Allah ayrımcılık yapmaz. Allah adaletlidir. Hakkı teslim eder. Andımız kaldırıldı iyide oldu. Ben zazayım neden hergün ne mutlu türküm diyene diyorum. Neyse AKP 2023'de sizinde partiniz olacak :)

Ek Olarak:

Ama kötü körüne avatarındaki simgeye bağlanan birisisin.

Birde şu aptalca konuşanlar bir sussa. Neymiş marmaray'ı yapmış oy toplamak için reklam yapıyor diye. Adam yaptığı işin tabii ki reklamını yapacak. Tabiiki oy almak için yapacak. O zaman başa gelen 5 yıl yesin içsin sıçsın hiç bir şey yapmadan " nede olsa kazanmayacağım " diyip devam etsin. Mantıksız mantıksız yazılar yazmayın allah aşkına. Neyse konu amacını aştı bol forumlar.

Senin kadar düşüncesiz konuşan birini görmedim.Biz atalarımız Kurttur demedik ey gafill!
Bozkurt Türklüğün simgesidir dedik.Bozkurt özgürlüğüne düşkün olduğu için Türkler kendine simge edinmiştir.
Ayrıca elimizle yaptığımız Bozkurt işaretininde anlamı : Serçe parmak Türk’tür, işaret parmağı da İslam’dır. Bozkurt işareti yaptığımız işaretin arada kalan boşluk ise cihandır.
Seçim göstermeyecek hiçbir şeyi her avın bir mevsimi vardır.Herkesin sonu olduğu gibi R.T.E'nin de bir sonu var.
Senin gibilere de elbet bir cevabımız olacaktır.Bayrak yere düşerken alkış tutanları kahredeceğiz ;)

• Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

Sana monta edilecek biseylerde bulurum ya neyse. Senin gibiler edep bozdurur, zihniyetiniz bu zaten.

Sen tartışmayı hazmedemeyen insansın. İnsanların cümlelerini çarpıştıran ve aklın her zaman edepsizliğe çalışıyor. Kendine anladığın dilden monta edecek bir şeyler bulsan iyi olur. Senin gibi küçük beyinli insanların bu forumda olması forumu kalitesizleştiriyor. Sana burada verdiğin cevaba göre uslup verirdim ama terbiyem müsade etmiyor. İnsanları tartışmaya çekmekten vazgeçmen gerekir. Her zaman çocuk kalmazsın. Büyüyünce bu sana bir miras kalacaktır.

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)

Sen tartışmayı hazmedemeyen insansın. İnsanların cümlelerini çarpıştıran ve aklın her zaman edepsizliğe çalışıyor. Kendine anladığın dilden monta edecek bir şeyler bulsan iyi olur. Senin gibi küçük beyinli insanların bu forumda olması forumu kalitesizleştiriyor. Sana burada verdiğin cevaba göre uslup verirdim ama terbiyem müsade etmiyor. İnsanları tartışmaya çekmekten vazgeçmen gerekir. Her zaman çocuk kalmazsın. Büyüyünce bu sana bir miras kalacaktır.

Akp li olarak burada da mi torpillisin :) Heryerde torpilliydiniz ama burada olmamasi lazim, yoksa bu kadar seviyeyi dusurmezdin.

• Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 107 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Senin kadar düşüncesiz konuşan birini görmedim.Biz atalarımız Kurttur demedik ey gafill!
Bozkurt Türklüğün simgesidir dedik.Bozkurt özgürlüğüne düşkün olduğu için Türkler kendine simge edinmiştir.
Ayrıca elimizle yaptığımız Bozkurt işaretininde anlamı : Serçe parmak Türk’tür, işaret parmağı da İslam’dır. Bozkurt işareti yaptığımız işaretin arada kalan boşluk ise cihandır.
Seçim göstermeyecek hiçbir şeyi her avın bir mevsimi vardır.Herkesin sonu olduğu gibi R.T.E'nin de bir sonu var.
Senin gibilere de elbet bir cevabımız olacaktır.Bayrak yere düşerken alkış tutanları kahredeceğiz ;)

Biz o bayrağı yere düşürmeyiz. Senden daha çok tarihini bilen birisiyim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_mitolojisi buyur. Demek ki gafil sensin.

En önemli ve en tanınmış efsane Türkler'in ortak türeyiş efsanesidir. Bu efsane neredeyse her Türk topluluğunda tanınır ve en eski Türk hükümdarlarının, Göktanrı 'nın gönderdiği bir kurt ile çiftleşmesinden türediğini anlatır. Bazı versiyonlarda bir dişi kurdun en son Türk olarak kalmış bir erkek çocuğu ile, diğer versiyonlarda ise Göktanrı'nın bir erkek kurt kılığında hükümdarın kızı ile çiftleştiği anlatılır.

Sen hem düşüncesiz hemde araştırmasız körü körüne bağlanan bir zihniyetsin. Neyse hakaret gelmediği sürece konuya son yorumum.

• Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)
Edepaizlik ararsan ilk kiskirtici cumlelerine bak. Sen ileri geri laf konus, sonra seviyeden bahset.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al