-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşlar, şimdi size şöyle bir şey sormak istiyorum. Çalıştığım kurum için resmi twitter adresi alındı. Kurumdaki arkadaşlardan biri yeni bir mail adresi alıp, şifre girerek kurum adına twitter hesabını açtı. Fakat arkadaş daha sonra aldığı mail adresini de twitter şifresini de unuttu. Bu durumda nasıl bu twitter hesabına ulaşabiliriz? Kurum müdürümüz köpürmüş durumda.
Gerçekten çok önemli bir durum bu kurum adına. Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Teşekkür ederim ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Dev
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
twitter kullanıcı adı da mı gitti?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ozi arkadaşın dediği gibi yapın,başka türlü alma ihtimaliniz yok.İp adreslerinizi vs yollayın son girişlerden ortaya çıkacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Durumu Twitter'a mail olarak bildiriniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için. Bakalım dediğiniz gibi yaptım. Bir kaç gün içinde döneriz diye bir yazı çıktı. Görelim bakalım. Çok teşekkürler ...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Görsel Kalite Kontrol
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
chrome tarayıcısı şifreleri yedekliyor bunu araştırırsan bulabilirsin :) olmadı de bana bulayım sana vaktim kısıtlı bursaspor fenerbahçe maçına gidiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Psikolojik Danışman
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Twitter'la denilen şekilde iletişime geçtim ama bugün 4. gün geri dönüş yapmadılar. Bir kaç gün içinde geri dönüş yapılacaktır gibi bir şey çıktı. Hala geri dönüş olmadı. Bu mesele önemli bir durum. Başka bir yöntemle bu hesaba ulaşma şansım yok mu acaba arkadaşlar ?
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kullandıgınız bilgisayar şifreyi girdiginizden beri format yemediyse, firefox ise tarayıcı "seçenekler>güvenlik>kayıtlı parolalar>parolaları göster" chrome ise chrome://settings/ ctrl+f yapın arama kısmına "Kaydedilen şifreleri yönetin" mavi linke tıklayın kayıtlı şifreler karşınıza gelecektir. Bunlar olmadıysa "Girilen şifreleri gösterin bir program vardı" adını unuttum.