O yüzden C# ile ilgili istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. En kısa sürede yanıtlayacağım. Eğer soruyu beğenirsem bunla ilgili bir video çekeceğim.
Teşekkürler, Burak Bayır
Twitter Profilim - Youtube Kanalım (Yeni)
Cevaplanan sorular;
Hocam ben daha çok web programlama dilleri ile ilgileniyorum ama bazen masa üstü uygulamalarda yapmak istiyorum biraz arştırma yaptım fakat kafam karıştı aşağıdaki sorumu yanıtlarsanız sevinirim
hocam bir çok yerde masa üstü programlama ile ilgili bir sürü farklı dil geçiyor arasındaki farkları anlıyamıyorum açılayabilirmisiniz?
örnek: vbnet,delpi,c#,c++ fln
hocam bir çok yerde masa üstü programlama ile ilgili bir sürü farklı dil geçiyor arasındaki farkları anlıyamıyorum açılayabilirmisiniz?
örnek: vbnet,delpi,c#,c++ fln
Delphi hakkında çok bilgim yok. C# ve VB.NET .NET Framework kütüphanesi kullanan dillerdir. C#'ın Yapısı VB.NET ten daha karışıktır. C++ ise saydıklarımızın hepsinden daha stabil çalışan bir yapıya sahiptir. Çok büyük programlar yaratmak istiyorsanız C# yerine C++ tercih edersiniz. VB.NET ile küçük programlar yapılabilir fakat tavsiye etmem. Küçük ve orta ölçekli programları C# ile, büyük programları Java veya C++ ile yazmanızı tercih ederim.
Videolarım;
İlk çektiğim eğitim videosu;
Yeni videom;