gencisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bisikleti sadece bir çocuk oyuncağı ya da spor aleti olarak görmeyin.
Bisiklet aynı zamanda çok değerli bir ulaşım aracıdır ve ülkemizde gerek insanların yanlış düşüncesi gerekse yol yetersizliği nedeniyle pek kullanılmamaktadır.
Bisiklet kullanan yetişkinler aşağılanıyor, alay ediliyor ya da küçümseniyorlar.
Bu yanlış düşünceden vazgeçmek gerekiyor, çünkü bisiklet kullanarak hem daha sağlıklı bir yaşam sürer hemde ulaşımımızı sağlarız.
Ülkemizde pek çok insanın kendi aracı var.
Her beş kişiden birinin arabası olması demek, on yada on beş yıl sonra hava kirliliğinden yaşayamayacağız anlamına gelmektedir.
Hem hava kirliliğini önlemek, hem sağlıklı yaşamak hemde yetişkinler bisiklet kullanamaz düşüncesini yenmek için bisiklet kullanmalıyız.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arabam var lakin artık ayaklarım ve vuducum tembelleşti. 3 ay önce dedim ki bisiklet alacağım. Tabii bunu akşamları 1 2 saat dolaşma amacı ile. Fiyatlara biraz baktım da en ucuz bisiklet 500 tl :D geri durdum. Gerçekten de bisiklet sağlık açısından çok önemli. Bütün vucudu çalıştırıyor. Ama alırsam da şehir içinde dolaşmam :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dediğiniz gibi bisiklet güzel ancak. 300-400 tl lik bisikletlerde sürülecek gibi değiller. Bisiklet için 700-800 tl yi gözden çıkarmak gerekiyor.