-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci, e ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam yeni açtığım bir kaç site var. Tanıtım yazısı, backlink ve organik hit programını kullanarak alexa 3 milyonlara geldi. Sizce extra ne gibi şeyler yapmalıyım. Ve bunların bana nasıl faydaları olur.
Saygılar.
Selahattin HACIHASANOĞLU
Türkiye'nin En Güncel Alışveriş Sitesi | www.gelecekevimde.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
www.kisatesadufler.com bu site için ne tür seo önerileriniz vardır? Sadece konuyu açanlara değil, bilgili olan herkese bu soruyu sormak istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Frontend Dev
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
merhaba, okurtv.com hakkında ki görüşlerinizi alabilir miyim?
İlginiz için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Futbolyayini.net
teklinkfullindir.org
yetmisyedi.net
filmizle7.com
bunlar şuanda domain yakında website açacağım hiç bir bilgim yok üst sıralara çıkmam için neler yapmam gerekir bana yardımcı olurmusunuz _?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba, sorulara hala cevap veriliyormu bilmiyorum ama benim bi sorunum bulunmakta.
12 yıllık domainim var 35 gün önce php ile yapılan sitemi wordpresse çevirdim. Bundaki amacım keywordlerde daha başarılı seoya ulaşmaktı. eski linklerimi 301 ile yönlendirdim boşta hiç bir linkim kalmadı sorunsuz geçiş yaptım. 6 gün önce google webmasterdan baktıgımda bir anda linklerimin kaldırıldıgını gördüm 150 linkten 50 tane kalmıştı. Hala öyle devam ediyor. Bu neden olabilir? Googleda da her hangi bir bilgilendirme mesajı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Front End Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhaba hocam. Dövme içerikli sitem var, birçok kelimede ilk sayfada hatta ilk sıralara çıktığı oluyor. Domainde dövme değil tattoo kelimesi geçmesine ve çalışma yaptırmama rağmen "tattoo" kelimesinde ilk 500 de yokum, daha çok dövme kelimelerinde yükseliyorum. İngilizce - Türkçe aynı düzeyde kullanılan bu tarz kelimelerde benzer bir durum yaşadınız mı, nedeni ne olabilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web ve grafik tasarim
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sayfanin en basinda bu tarz bir yazi yazmisiniz. Bu mantik hala gecerli midir? sitemde olusturdugum iceriklerin anahtar kelimelerini degistirip aralara ufak tefek kelimeler serpistirmem google tarafindan spama girer mi? tesekkurler..
Alıntılar yap, kopya içeriği birkaç cümle değiştirerek ve değiştirdiğin kısmı ya başı, ya sonu olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
www.zeynepcamci.org sitem 1 aylık hitleri nasıl sizce aşağıda sayyac herkese açık.Birde siteyle alakalı konular açmasam bile google tarafından 1.sayfada çıkyorum bunun sebebi ne olabilir ?
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.