lostyazilim
tr.link

web sitem neden yükselmiyor

9 Mesajlar 1.167 Okunma
lstbozum
tr.link

yunusdonmez yunusdonmez Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web designer
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 23 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi web tasarımcı bir kardeşinizim bez çanta kelimesinde googlede 1 sayfaya çıkarmak istediğim sitem var ilk başta 1 sayfadaysı sanırım google güncellemesinden sonra site 4 sayfaya düştü şimdi 21 sırada bu siteyi nasıl ilk 7 sıranın içine dahil edebilirim önerileriniz ??

bu arada site yaşı : 2 aylık

site:http://www.uniwaybezcanta.com

wmaraci
reklam

Ne0JiMa Ne0JiMa Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek memur
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 30 / 54
  • Ticaret 4, (%75)
Bence seo çalışması yaptırmayın daha çok erken.Aceleye gelmez böyle işler.

MarshallXY MarshallXY WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım ve Veritabanı Uzmanı S
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** P**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 59 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Bez çanta kelimesini araştırıyım dedim. 1.ci sırada çıkan siteye baktım ilginç bir şekilde metakey ve metadesc leri çok fazla kullanmasına rağmen spama düşmemiş dedim o siteyide araştırdım baktım ki domain 6 yıllık ve Dmoz kaydı var.)

Ek Olarak: Birde embedle mp3 eklemişsin body tagından sonra bence onu ordan kaldır footer kısmına koymayı dene. Robots all tagını kullandıktan sonra bunlara gerek yok. Son olarakta canonical kullan.

• Üyelik 24.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web designer
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 23 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkür ederim hocam

wmaraci
wmaraci

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam 2 aylık siteye yapacakların şunlar;
- Siteniz yavaş açılıyor, öncelikle tasarımınızı opt. etmelisiniz.
- Sitenizi sosyal medyada tanıtabildiğiniz kadar tanıtın, gerekirse ufak bütçelerle reklamlar verin, aynı şekilde google'da dahil emin olun bunun çok büyük yararı olacaktır. Sosyal medyadan akan hit, google tarafından büyük önem arzetmekte.
yunusdonmez

kişi bu mesajı beğendi.

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Şimdi açıklayacağım bilgileri çok iyi okuyup anlamanızı öneririm geleceğiniz açısından. 2 Aylık domain henüz gelişmekte olan bir alan adı olarak görünür arama motorları tarafından. İçerik zenginliğiniz ne olursa olsun 2 yaşında bir alan adıyla hemen aynı konuma gelmeyi beklemeyin. Gelebilirsiniz de aslında ancak bu 2 yaşında olan alan adına sahip sitenin mevcut hataları ve sizin hatasız bir iç SEO olarak tabir ettiğimiz site içi optimizasyon ile gerçekleşir. Gelelim sitenizi incelemeye;

Sunucunuz Güney Kıbrıs Rum Kesimi olarak görünüyor. Sunucu locasyonu %100 fark sağlamaz ancak bulunduğu ülke ile aynı olması ping süresini düşürdüğü için size artı katar. Keşke Türkiye locasyonu tercih etseydiniz.

Kullanılan yazılımınızı WordPress ile oluştursaydınız SEO açısından büyük bir artı ile başlardınız. Bu sitede SEO yapmak imkansız değildir tabi ki ancak rakipleriniz WordPress ise ve SEO bilgileri yüksek ise biraz işiniz zor.

Sitenizin SEO puanı %85 olarak görünüyor. Bu çok iyi bir rakam, site içi birkaç CSS hatalarını düzeltirseniz %95 üzerine çıkarsınız ve çok büyük bir artınız olur. Alexa ve İndex konusunda iyisiniz. İçeriklere bu şekilde devam ediniz ve 3. ayını doldurduktan sonra başlamanız gereken backlink çalışmaları olacak. Backlink çalışmalarında dozajı çok iyi ayarlamanız gerekecek.
yunusdonmez

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web designer
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 23 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
hoxam analiziniz için ve ilginiz için teşekkür ederim yazmış olduklarınızı tek tek uygulayacağım siteme baka önerilenizde varsa beklerim

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Bana bir iki ay sonra özel mesaj yolu ile hatırlatırsanız o dönemki konumuzu tekrar inceleyip bir açıklama yaparım size. Şimdilik çok detaylı incelemedim açıkcası ancak biraz daha zaman geçsin sitenizi a'dan z'ye inceleyip detaylı bir gelişme raporu sunabilirim.

• Üyelik 24.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek web designer
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 23 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkür ederim birde bişey sormak istiyorum seo açısından pdfin faydası varmıdır çünkü fark ediyorum bazen aramaalrda pdf dosyaları çıkıyor

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al