lostyazilim
tr.link

Özel Kategori

4 Mesajlar 829 Okunma
lstbozum
tr.link

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

Merhaba arkadaşlar.

Şöyle bir soru sormak istiyorum; Film sitem var ve filmler için 23 adet kategori mevcut aksiyon, dram, korku vs. vs. ben bundan hariç özel bir kategori oluşturmak istiyorum. Yani ana sayfada bulunan kategoriler bölümünden hariç özel bir dizi kategorisi şablonu oluşturmak istiyorum.

Tam anlatamadım galiba :) Altta gördüğünüz gibi kategoriler ve arşivler bölümü var. Burada kategoriler bölümünü "Filmler", arşivler bölümünü ise, "Diziler" olarak düşünün. Yani harici olarak bir kategori şablonu oluşturmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bu konuda?

wmaraci
reklam

terminal terminal Kadir Pars Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web / Grafik / Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 18 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Sidebar da bunu yapabilirsiniz. Öncelikle Görünüm / Menüler kısmından Yeni menülerinizi oluşturun. Bunlara dilediğiniz kategorileri ekleyin.

Daha sonra Görünüm / Bileşenler bölümüne gelin, WP özel menü bileşeni ile istediğiniz menüyü seçip Sidebar a dizebilirsiniz.

Extra olarak daha değişik bileşenler kullanmak isterseniz pm atın, inceleyelim.
Roycolt

kişi bu mesajı beğendi.

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

terminal adlı üyeden alıntı

Sidebar da bunu yapabilirsiniz. Öncelikle Görünüm / Menüler kısmından Yeni menülerinizi oluşturun. Bunlara dilediğiniz kategorileri ekleyin.

Daha sonra Görünüm / Bileşenler bölümüne gelin, WP özel menü bileşeni ile istediğiniz menüyü seçip Sidebar a dizebilirsiniz.

Extra olarak daha değişik bileşenler kullanmak isterseniz pm atın, inceleyelim.

Bunu denedim fakat, örnek veriyorum Aksiyon kategorisine alt menü olarak macerayı eklediniz. Aksiyon kategorisinin üzerine gelindiğinde alt kategori çok büyük gözüküyor. Benim istediğim, örneğin spartacus dizisini ele alalım. Spartacus'a tıklandığında alta doğru açılarak "spartacus 1. sezon, 2. sezon, 3. sezon" olarak görünmesi :)

terminal terminal Kadir Pars Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web / Grafik / Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 18 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
siteyi vermişmiydiniz göremedim de? adresi alabilir miyim. Var ya da uykusuzluk yüzünden göremiyorum. :)

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al