lostyazilim
tr.link

En hızlı, güvenli, tasarımı güzel forum scripti ? (tavsiye)

7 Mesajlar 1.230 Okunma
acebozum
tr.link

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
selam arkadaşlar forum scriptleri olarak php scriptler tercihim sizce hangi forum scriptini kullanmalıyım? para sorun değil para var 500tl ye kadar lisanslı alabilirim.

böyle konular çok mevcut tekrar açtığım için kusura bakmayın.

XenForo
Discuz
vBulletin
IP.Board
????

hangisini tavsiye edersiniz?

edit: 2. el satış önermeyin lütfen

elektronikssl
webimgo

IBRA IBRA Nothing Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)
IPBoard paralılardan önerim.
Ücretsiz ise MyBB ve Vanilla Forum script.

frkn frkn Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 246
  • Beğeniler 84 / 47
  • Ticaret 14, (%100)
XenForo

harun128 harun128 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 33 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
XenForo'yu duydum ve bı arlar popülerliği artmaya başladı türkiyenin büyük forumlarından izafet.comda buna geçti. XenForo yu araştırabilirsin kaliteli ve çöp olan şeyler yok. Bunun dışında kesinlikle vBulletin.

wmaraci
wmaraci

GorkeM GorkeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek .
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 27 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
vBulletin'den şaşma :)

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Benim kendime özgü bir script'im olsun istiyorsan yani diğerlerinden farklı birşey arıyorsan, bunların yanında hızlı ve güvenli olsun, kullanışlı olsun, sade olsun istiyorsan sana önereceğim tek script "ASP Playground" isimli forum scriptidir. PHP olması şart değil sanırım? Lisans ücreti biraz yüksektir ama işini de görür.

Bu forum scriptini şu anda donanım haberde kullanıyor ancak onlar 10 sene önceki halini kullanıyor. Şimdi ki durumu çok daha iyi, görsel olarak daha göze hitap edici. Bahsettiğin forumlardan daha yüksek bir lisans ücretine sahiptir.

Web sitelerine buradan ulaşabilirsin. Buradan lisans satış sayfasına ve buradan forumun demo adresine bakabilirsin. Bunları okuduktan sonra bana soracağın ilk soru Türkçe dil desteği var mı? Türkçe paket sunuyorlar mı olacaktır. Bunlar hakkında tam bilgim yok sadece bildiğim kadarıyla Türkçe destek vermiyorlar. Türkçe dil paketide araştırmıştım zamanında ancak bulamadım.

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)

RocKets adlı üyeden alıntı

Benim kendime özgü bir script'im olsun istiyorsan yani diğerlerinden farklı birşey arıyorsan, bunların yanında hızlı ve güvenli olsun, kullanışlı olsun, sade olsun istiyorsan sana önereceğim tek script "ASP Playground" isimli forum scriptidir. PHP olması şart değil sanırım? Lisans ücreti biraz yüksektir ama işini de görür.

Bu forum scriptini şu anda donanım haberde kullanıyor ancak onlar 10 sene önceki halini kullanıyor. Şimdi ki durumu çok daha iyi, görsel olarak daha göze hitap edici. Bahsettiğin forumlardan daha yüksek bir lisans ücretine sahiptir.

Web sitelerine buradan ulaşabilirsin. Buradan lisans satış sayfasına ve buradan forumun demo adresine bakabilirsin. Bunları okuduktan sonra bana soracağın ilk soru Türkçe dil desteği var mı? Türkçe paket sunuyorlar mı olacaktır. Bunlar hakkında tam bilgim yok sadece bildiğim kadarıyla Türkçe destek vermiyorlar. Türkçe dil paketide araştırmıştım zamanında ancak bulamadım.

öncelikle uzun uzun yazdığın için teşekkür ederim. asp playground bence çok güzel 10 yıl önceki sürümü bile harika ama benim host linux olduğu için sorun çıkarır o yüzden asp playground düşünmüyorum, şimdilik. ileride inşaallah kullanması nasip olur.. :)

yorum yapan tüm arkadaşlar ayrı ayrı yorum yapmak istemedim hepinizin önerilerini göz önünde bulundurdum teşekkür ederim..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al