lostyazilim
tr.link

Videoları kendi serverinde barındırma.

17 Mesajlar 3.271 Okunma
acebozum
tr.link

Muxuxi Muxuxi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Milli Boksör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Selam arkadaşlar başlıktada açıkladığım gibi kendime bir video sitesi açmak istiyorum fakat videolar felan kendi serverimde olmasını istiyorum . Asıl sorun burda başlıyor siteyi açtım diyelim serveride aldım diyelim serveri kullanmasını bilmiyorum videoları servere yüklemesini bilmiyorum bunları nasıl yapabilirim . Birçok büyük sitede görüyorum siteleri farklı bir serverde videoları farklı bir serverde bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı acaba ?

wmaraci
reklam

canhasan canhasan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad h** d**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 7 / 13
  • Ticaret 12, (%75)
videoları ftp vb aracığılıyla serverine yüklicen upload yani...Ancak türkiyede telif hakları nedeniyle dikkat etmelisin

BurakSEO BurakSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 11, (%100)
FFMPEG bilmen gerekiyor. Siteden video oynattırmak için FFMPEG gereklidir.

canhasan canhasan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad h** d**
  • Mesajlar 109
  • Beğeniler 7 / 13
  • Ticaret 12, (%75)
ne alakası var sitesine upload ettikleri videoyu belirli kodlarla ekleyebilir...Yani flash player kodu falan videonun url sini eklersin yayınlarsın falan.

wmaraci
wmaraci

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
Dedicated sunucunuz var mı? Normal bir vps - reseller hesabına yükleyecekseniz hit almaya başladığınız anda hosting firması sitenizi yedekler mailinize postalar ve kapatır. Kendi sunucunuza video yükleme ve izlemeye sunmak önemli miktarda bütçe gerektirir. Eğer güçlü bir sunucunuz varsa uygun ücretle yazılım ve tasarım konusunda destek verebilirim.

hidayet hidayet Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Elektrik Autocad Proje Çizim Web Tasarım,Web Grafik
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Kardeşim birincisi videoları kendi sunucunda tutamazsın yaşının kaç olduğunu bilmiyorum. en az ayda 500 küsür para vermen gerekıyor bunun alanı trafiği vs vs vs ha diyelim paran var 1 2ay dikiş tutturman gerekıyor gereksiz. Diğer sitelerden farklı olman gerekıyor öle sağdan soldan filmleri indirerek film sitesi açılmaz bicaps örnek al adamlar rip yapıyor filmleri.

Bu arada Herkes sevdali bir siteler açmaya açan her kişide film sitesi açıyor nedense ama en zor site film sitesi açmaktır:) Yol yakınken vazgeç bu sevdadan. Hiç bir bilgin de yok yazık olur yani verdiğin paraya.

Seo Bilgisi gerekıyor bir site açıyorsan az da olsa html bilgin olması gerekıyor daha bir çok şey bilmen gerekıyor aslında işin zor diye düşünüyorum.
FilmlerBizden

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Milli Boksör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

aHoruz adlı üyeden alıntı

Dedicated sunucunuz var mı? Normal bir vps - reseller hesabına yükleyecekseniz hit almaya başladığınız anda hosting firması sitenizi yedekler mailinize postalar ve kapatır. Kendi sunucunuza video yükleme ve izlemeye sunmak önemli miktarda bütçe gerektirir. Eğer güçlü bir sunucunuz varsa uygun ücretle yazılım ve tasarım konusunda destek verebilirim.

Evet 2 tane sunucu var elimde biri video havuzu olarak kullanacağım sunucu, diğeride siteleri barındıracağım sunucu .

sevenmedya sevenmedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
bence bu işin altından zor kalkarsın
http://www.keyground.com/
kullan webrazzi bile http://tv.webrazzi.com/
kullanıyor

barbie oyunu http://www.barbioyunu.us/

• Üyelik 14.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Milli Boksör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** O**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 4 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Gerçekten bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ? Bi çok arkadaş yorum yapmışlar fakat bir kaçı hariç diğerleri alakasız . Lütfen gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsınlar ..

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)

Muxuxi adlı üyeden alıntı

Gerçekten bu konu hakkında bilgisi olan yokmu ? Bi çok arkadaş yorum yapmışlar fakat bir kaçı hariç diğerleri alakasız . Lütfen gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yorum yapsınlar ..

250 liralık bütçeniz varsa profesyonel tasarımlı ve güçlü seolu bir video scripti ile sitenizi tam istediğiniz gibi kurabilirim, gerekli teknik desteği de sağlarım. ilgilenirseniz pm aracılığı ile iletişim kurabileceğim bir telefon numarası gönderin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al