Srfcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci, Fotoğrafçılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, Wordpress sürümümü güncelleştirdim fakat wp-admin'e gelince beyaz bir sayfa geliyor. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim.
Jiber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wp-config-sample.php yi wp-config.php olarak değiştir. sonra bilgileri gir ve ansi türünde kaydet. daha sonrada ftp'den dosyayı at. umarım sorunun düzelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullandığın tema veya eklentilerden biride bu duruma sebebiyet vermiş olabilir hocam. Bütün eklentilerini falan etkinsizleştirmeyi dene bir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
e** c**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
.htaccess dosyasını kontrol edin. Aynı sorun bende birkaç kez oldu, ilkinde tema kaynaklıydı,diğerinde de .htaccess.
Eğer sorun hiç düzelmezse tüm FTP verilerini yedekleyin. Wordpress'in sitesinden yenisini indirin. wp-config.php,wp-settings.php ve wp-content klasörü hariç hepsini yeniden yükleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam en iyi yöntem wp yedeğini al tekrardan kur. Genelde bu sorunuz biz temalar nedeniyle aldık. Bazen eklentilerde buna neden olabilir. En sağlıklısı tekrardan kurmak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
e** c**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yaptım dediğinizi de şimdi siteye dahi giremiyorum
Eski yedekleri atarak düzeltebilirsiniz. Sorun büyük ihtimal tema ve eklenti dosyaları kaynaklı. Tek çare @kulturelbellek'in dediği gibi yeniden kurmak. İyi çalışmalar.