Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Windows Xp kullanıyorum baktım herkes pardus'tan bahsediyor pardus işletimine geçmek istiyorum bunu gerçekleştirebilirmiyim? Nasıl gerçekleştiririm?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coğrafya Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
I** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üzerine kurulum olacağını sanmıyorum fakat iki sistemde kurulabiliyor açılışta sorulur hangisini saçerseniz artık..
pardus kurulum cd sini temin etmeniz lazım ya da siteden indirip cd ye yakmanız lazım normal olarak değil .iso şeklinde galiba sonra bilgisayarı baştan başlatıp cdyi takın kurulum tamamen Türkçe gerisi yönlendirme zaten xp yi silmek istiyorsanız kurulu olan bölümü silmeniz lazım harddisk ikiye bölünmüşse misal xp c de ise d ye de pardusu kurup ikisinide kullanabilirisiniz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Virtualbox gibi yazılımlarla çalıştırabilirsin ama tavsiye etmem çünkü pardusun çalışan dvd versiyonu var onunla deneyebilirsin hoşuna giderse kurulan dvd yi indirir kurarsın. Soruların olacak olursa İnternet kategorisinde konversation var oradan soruları sorabilirsin kanalda sana cevap verirler :)
Ama çalışan dvd kasar bilgisayarını :)
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pardus kullanmam için dvd gereklimi yani? Ben pardus'un yani ozgurlukicin.com2dan indiğini snaıyordum.
Minare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Windows 7 kullan. Boşver pardusu filan. ( kızdırayım biraz özgür webmasterları :D )