-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim bir durum beğendirme sitem var ve şu anda çok ünlü :D
Orada token almadan beğendirme panosu koydum! Tek seferde 3 kez oluyor... Fakat bu pencere her 24 saatte 1 kez görünsün istiyorum =( ?
PHP - HTML farketmez kod biliyorsanız verir misiniz lütfen =( Veren ne isterse yaparımm :( ( Not : bu foruma güvendiğim için buraya açtım diğerlerinden cevap gelmedi .s )
----------------------------------------
Ek Olarak: Günceldir.. Lütfen birisi cevap yazsın.. 3-4 kişi okuyor bari fikriniz bile varsa yazın .s
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
Serbest Meslek
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sorunu net olarak anlatmadan nasıl yardım bekliyorsun?
Kullandığın script nedir , panoyu gösteren dosyanın kodlarını yaz belki yardımcı olur forumdakiler
execution in time php olarak aratırsan örnek class ve basit kodlamalar bulabilirsin
Kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
maalesef olmadı hocam ya :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla bende anlamadim ama kullaniciyi baz alirsak cookie ile yapabilirsin belki. Kullanici ilk girdiginde gozukur sn cinsinden 24 saat zaman atanir. If ile cookie kontrolu yapilir cookie atanmis ise islem devam eder else gelirse gozukur
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam şöyle yaparsınız ip adresini kaydeder sorgularsınız ip adresi varsa vermezsiniz 24 saat sonra ip adresini silersiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Buyur bir arkadaşa yazmıştım, sen de yararlan. Bazı gereksiz yerler var ama kodlar bu yani, mantığı da anlattım. Çerezler 1 günlüktür, sonra silinirler.
Altay adlı üyeden alıntı
İlk olarak js ile yapıyorsan body onload ile bir fonksiyon çağıracaksın. Ardından o fonksiyonunda o lightbox'un açılması için gereken js kodlarını gireceksin.
Bunun hemen ardından php ile bir cookie değeri gireceksin kullanıcıya. Ve her girişinde o cookie değerini kontrol edeceksin. Eğer cookie var ise kişi önceden onu görmüş demektir. Javascript fonksiyonunu devre dışı bırakacaksın.
PHP'sini yazayım hemen:
//eğer kişi görmedi ise
if(!$_COOKIE["gosterildi"]){
//cookie atayalım kişiye, süresi de bir günlük olsun.
setcookie("gosterildi",TRUE,time() + 86400);
?>
Günde sadece bir kez gösterilmesi gereken kodlar buraya
}
?>
Bu kodu javascript fonksiyon kodlarının olduğu yere yazıp "Günde sadece bir kez gösterilmesi gereken kodlar buraya" kısmına gerekli js kodlarını yazabilirsin, veyahut sadece body onload kısmını bu şekilde kontrol de edebilirsin. Kodları test etmedim, mhutemelen çalışacak, çalışmaz ise belirt ya ben ya da başka bir arkadaş düzeltir ama mantık bu yani.
PHP Coder,
Kişisel Blog: http://evrimaltay.net