-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaslar bılgısayarımın harddıskı samsung'du bıos artık gormuyor tanımıyor format falan atamıyorum soktum taktım ama yıne duzelmedı galıba yandı... Yenı bı harddısk alsam anakarta gore mı almalıyım marka model vs? 1 tb'lık dusunuyorum ama bılgısayar destekler mı calısmama ıhtımalı yuksek olur mu?
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhabir,Muhasebeci,Fotoğrafçı,
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öyle bir durum yok. HDD her bilgisayarda görünüyor. tanımayacak diye bir şey yok. Yalnız iki tür girişi olan HDD'ler var biri SATA diğerinin biliyorumda ismini unuttum şu taraklı olanlar. Şuanki yeni teknolojiler hep SATA kullanıyor. çoğun taraklı hdd girişi yok o yüzden gidip taraklı alma :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benımkısı sata sanırım cunku bıos'ta falan sata bılmem neler yazıyor :) pekı aldıktan sonra baglantılarını da aynı sekılde yapacagım dı mı? (Bu bılgısayar donanımları hakkında pek bılgım yok kurcalamadım hıc :) )
Ek Olarak: He ayrıca aldıktan sonra tanıtma gıbı falan bıseyler yapmam gerekır mı yoksa takar takmaz calısır mı?
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaslar 1 TB'lık hdd aldım. Yuklemeye calısıyorum. Hata olursa yıne yardım ısteyecegım.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kurulum sırasında HDD'ler görünmeyebilir. bios'dan disk formatını AHCI veya SATA olarak değiştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bilgisayar açıldı arkadaşlar sıkıntı yok şuan fakat bios'ta primary ide master ve slave'de not detected yazıyor. Orda harddiski adı yazması gerekmiyor mu?
Selamunaleyküm.