-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar bir android sitem var ve arama motorlarından gelen hit'e bakıyorum genelde " apk indir " , " tema apk indir " gibi aramalar geliyor bende sitemde apk paylaşmayı düşünüyorum tabiki google play'de ücretsiz olarak dağıtılan uygulamarın apkları olacak bunları ben kendi hesabıma yükleyeceğim bu w@rez'e girermi ? birde başka bir sitemden adsense alıp android siteme adsense koyacağım bir sıkıntı olurmu bilgisi olan varya yazarsa memnun olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demo olursa birşey olmaz ama full şekli olursa w@rez'e girer ben öyle biliyorum ... Sen yinede bir bilene danış ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ücretsiz olanları dağıttıktan sonra neden w@rez olsun ki ama eğer tutup ücretli uygulamaların apk sını yüklersen - ki yüklemeyeceğim yazmışsın birşey olacağını düşünmüyorum.
Teamtofas.com
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Telif satırları olur. Telif satırlarında;
"Yalnızca yapımcı tarafından dağıtılabilir." gibi maddeler yer alıyorsa ücretsiz olsa dahi dağıtmanız yasadışı/w@rez olur.
"Herkes tarafından üzerinde değişiklik yapılabilir, çoğaltılıp dağıtılabilir" gibi madde yer alıyorsa da herhangi bir sorun olmaz. Bunu uygulamayı kurduğunuzda ya da uygulama sayfasında görebilirsiniz.
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Hocam en iyisi google play linkini verin.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp