-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
işletme
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hber sitelerini genel blog olarak kullanmaya başlamışlar. haber sitesi cesaret ister, böyle bi lşe kalkışacaksanız gündemi takip etmeli ve bir ekibiniz olmalı yoksa güzel sözler paylaşmakla yetinirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Haber sitelerinin bu tür şeyleri paylaşmasında ki asıl amaç ziyaretçi sayılarını çok yukarıda tutarak yüksek reklam gelirleri elde etmek. Güzel sözler dışında özellikle maç günleri ve maç saatlerinde canlı izle v.s. gibi haberlerle çok büyük ziyaretçi çekebilmektedir. Yaptıkları yanlış mı doğru mu diye sorgulayacak olursak, Google news te çıkan bir haber sitemiz olsa bizde böyle yapardık sanki. Yani en azından ben yapardım şahsen...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bunlar nedir ki oyun sitelerini bitirecekler yakında tag kasa kasa. Önceden internet üzerinden aynı gün aynı saatlerde oynayan bir diziyi izlemek istediğimde hep dizi siteleri çıkıyordu part part izliyordum. Şimdi haber siteleri çıkıyor. Full Hd izle diye başlık atıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
bizde de haber sitesi var haber ekliyoruz ama bir faydasını görmedik. gün geçtikçe düşüyor site artık gına geldi.
Bu sitelerin sahipleride helal olsun bunu nasıl beceriyor.Genel bir bilgi paylaşsa neyse...
www.ertuncdemiriz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haber siteleri cidden kendi dışında işler yapmaya başladılar.
Dizileri yayınlarlar, oyun bölümü açarlar, cuma mesajları, bayram mesajları, abidik gubidik mesajlarla doldurup hit çekmeye başladılar.
mavice.net