-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Biliyorum forum işi artık öldü yani sıfırdan açmak çok güç ve emek istiyor. Ekibim de yok açıkcası. Daha önce denemem oldu başka sitelerde bikaç tane olumsuzdu hepsi.
Sizde teknoloji konularıın yer aldığı yardımlaşmaların ve soruların sorulduğu bi forum kurmalı mıyım?
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence artık ilerlemesi çok zor. İnsanlar artık forumlar yerine facebook sayfalarını kullanıyor
Atak
www.baslatoyunu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum siteleri artık tutmuyor yani 2005 de açılmış forum ve o günden bu güne gelmişse başka siteyi tercih etmez adam,eski olan güvenlidir mantığı var ülkemizde.
www.baslatoyunu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hiç bir şeyi denemeden bilemeyiz. Önce yaşayıp sonra tecrübe edinmek lazım.
Tutmuyor deniyor, iyi bir ekip ve iyi bir çalışmadan sonra görün bakın nasıl tutuyor. Yani demek istediğim emek verildikten ve gerekenler yapıldıktan sonra tutması büyük ihtimal. Ondan sonra da tutmazsa o zaman deriz ki gerçekten forum işi bitmiş tutmuyor.
Şuanda teknoloji konusunda geniş kapsamlı bir forum yok. Çoğu teknoloji sitesi subdomain tarzı sistemlerle oluşturmuşlar. Eğer sadece foruma yönelik bir site açılırsa biraz da üzerinde durulursa zamanla tutar diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.