-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oluklu Mukavva
-
-
Ad Soyad
ö** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
dual kit olduğunu sistemsel olarak görebileceğini sanmıyorum nasıl görülür hiçbir fikrim yok açıkçası ancak en basit yolu bilgisayar kasasını açmak ve rem üzerinde seri numaralarının aynı olup olmadığına bakmaktır dual olarak üretilen remlerde seri numaraları aynı olur diye hatırlıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bence aldığınız yere götürün ve gerekenin yapılmasını isteyin eğer yapılmazsa gidip tüketici haklarına başvurun dava açtırın.Fişinizi fln kaybetmeyin bütün belgeleri saklayın.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şuan piyasada olan dizüstü bilgisayarların büyük çoğunluğunda Kurulum Diski ve Ürün Anahtarı ayrıca verilmez. Ürün fabrikadan çıktığında etkinleştirilir ve tüm sistemin imajı alınarak diskteki özel bir bölüme kaydedilir. Bir sorunla karşılaşıp işletim sistemini yeniden kurmak istediğinizde bilgisayarı imajın bulunduğu sürücüden başlatırsanız imaj yazılımı devreye girerek imaj almanızı yada eski imajı yüklemenize olanak verir.
İşletim sistemi yanında verilmeyen cihazlarda da çoğunlukla FreeDOS işletim sistemi bulunur, siz istediğiniz işletim sistemini bilgisayara kurabilirsiniz. Burada size lisans anahtarı verilmiş, kurulum diski verilmiş ve kurulumu yapmak size bırakılmış anlaşıldığı kadarıyla. Eğer lisans anahtarı eşsiz, orjinal ise kurulumda ve etkinleştirmede bir sıkıntı yaşamazsınız.
Uzun bir süre teknik servislerle çok muhattap oldum diyebilirim, anlattıklarınız işini düzgün yapan bir teknik servisin söyleyeceği şeyler değil. Hatalıysam özür dilerim ancak garanti kapsamından çıkartmaya çalışan teknik servisler de gördüm, uğraşmak istemeyip baştan savan operatörler de.
Uzun lafın kısası eğer orjinal kurulum dvdniz ve lisans anahtarınız varsa, format atmak için beklemeye gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
2 ye bölünmüş hard disk'in 2 side biçimlendi ve büyük olana windows 7 home basic oem 64bit atıldı orjinal lisans alındı.
Sorun Çözüldü + Konu Kilitlenebilir