23973
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
s.a arkadaşlar ben googlede ziyaretci bi türlü alamıyorum sitem efsom.com acaba sorun nerde günlük hitim 400 800 arası değişiyor fakat googleden ziyaretci gelmiyor bi ara 1 filimden günde 40 50 kişi gelmeye başladı metaları değişdim oda kayboldu ne yapmak lazım wmaraci uzmanları ?
şimdiden teşekkür ederim ve 2014 yılı ilk tebriği ben edeyim daha var ama olsun ilk olayım :) nice senelere
teknoemin
Yazılım, Web Tasarım, Donanım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım, Web Tasarım, Donanım
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Web sayfan ne kadar zamandır hizmet veriyor bilmiyorum ancak film içerikli anladığım kadarı ile. Bunu göremiyorum. Çünkü iş yerimin ağında donanımsal engellemeler mevcut. Ancak şu kadarını söyleyebilirim ki, film içerikli kelimeler çok zorlu kelimelerdir. Bunu yaşadım ve tecrübe ettim. Eğer vizyona yeni giren bir filmi ilk ekleyenlerden olursan Google'ın indexlemesi açısından bu artı oluyor. O yüzden bicaps.com gibi siteleri genelde kendileri upload eder ve ilk onlar eklediğinden Google ilk olarak onlardan index alır. Keywords olarak çok fazla sonuç olmaması nedeniyle direk olarak ilk onlar çıkarlar. Zaten belirli bir süre sonra paylaşımlarının kalitesine paralel olarak sık kullanılanlara eklenirsin ve kullanıcı film izleyecekse ilk olarak sık kullanılanlara eklediği siteyi açar. Eğer aradığı içeriği senin sitende bulamıyorsa, o halde arama motorlarını kullanır. Sağlam bir SEO çalışması yapmadan ya da yaptırmadan film içerikli kelimelerde hatrı sayılır bir yerlere gelmen düşük bir ihtimal ama imkansız değil.
Teknoemin - Teknolojiyi Mıncıklayan Adam - www.teknoemin.com