-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iframe olarak koymak istiyorsun ozaman bur kodun üzerinde değişiklikler yapacaksın da tam olarak ne istediğini anlamadım ben açıkçası bunun için verimli bir şeyler söyleyemiyorum size net olarak ne yapmak istediğinizi yazarmısınız siteler kimin,nereye koymak istiyorsun vs.
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Şimdi beyefendi Son yazılarımı baska sıtelere koymak ıstıyorum. Nonloser anlatmıs. Okursanız anlarsınız. Resımde gosterdıgım gıbı kutunun ıcıne koymak ıstıyorum yazılarımı. anlatabıldım mı.
Ek Olarak: Bu arada rep puanı vermek ıstıyorum sıze ugrastırıyorum kusura bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim.Ben anlıyorum ama size anlatamadım sanırım iframe kodunu sitede nereye koymak istiyorsanız oraya ekleyin kutuyuda yazilar.php de yaparsanız sonuç alırsınız yani yazilar.php de tasarımını yapıp daha sonra iframe ile çekersiniz anlatabildim mi?
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
ha anlıyorumm . O zaman koyucagım sıtelerın css sıne yaptıgım kodları ekletmem lazm. tamam sımdı oturdu hersey. Pekı o duzenlemeyı nasıl yapıcam. Ozelden css duzenlemesını anlatırmısınız yanı tasarımın ortasına oturtma falan nasıl ayarlayacagım . Tesekkur ederim.