-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir süredir araştırma yaptım ve girilecek özgün makalelerin google sıralamalarına olumlu yanısyacağı hakkında hem fikir wm dünyası. Evet alexa sıralamam düşüyor sorun yok. Ancak google sıralamalarında geriliyorum. Bunun sebebi ne olabilir. Makalelerim tamamen seo uyumludur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Seo uyumlu makaleler yanlış seo düzenlemesi ile size ban bile yedirtebilir bunun için uzman bir makale arkadaşımızdan bilgi alabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunun uzmanlıkla falan alakası yok. Özgünlüklede alakası yok. Gugılda son zamanlarda hiç yüksek sıralamalarda istisna/marka olmuş yerler dışında özgün makale gördünüz mü? "Hayır"
Sosyal medya paylaşımı, özgünlük vs.. bu zırvalarla olan şey değil. hatta ve hatta gugıl servislerini kullanmaklada alakası yok. gugıl analitik verileri dahil sapıtmış, ne yaptığını şaşırmış durumda artık. aklının başına gelmesini beklemek zorundayız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senden daha iyi iş çıkaran birileri olabilir. Daha dikkatli, daha özenli ve detaylı açıklamlar vs yazan da olabilir. Yükselen siteleri dikkatlice incelemeni tavsiye ediyorum.
İnce eleyip sık dokuyanların sitesi http://www.incele.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Makaleyle falan alakası yok bence, bundan önceki sitemde de aynı şeyleri yapmama rağmen günlük 800 tekil hit geliyordu. Yeni sitemde sosyal medya ve tecrübenin vermiş olduğu bilgiyle düzgün alt yapıya ve görselliğe sahip bir site oluşturdum. İçerikler vs her şey iyi ama 15 aylık sitenin hiti günlük 30-40.
Google ya yeni işler peşinde ya da çöküşlerde. Geçen siteme bir günde 700 hit gönderdi. Ertesi gün, yine aynı. Zaten forumlarda bu konuda başlıklar mevcut. Forumda da seo yalan mı tarzı bir konu vardı, yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Bekleyip göreceğiz :)
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar, marka patent tescil ve başvuru ile ile ile ilgili makale yazdırmak istiyorum. Makale yazımı konusunda güvenilir,kaliteli makale yazacak birilerini tavsiye edebilirmisiniz.