-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
süperonline fiber geçecektim binada kutu olmadığı için geçiremeyiz dediler, şehrin ortasındayım ama nasıl oluyorsa fiber kablo döşememişler (!)
*****e gittim ultranet pakete yükselttim, şuan için 49 tl ödüyorum, ayrıca sabit telefon ücretini 5 lira yaptılar, sabit telefonu *****e taşıdılar (bunu nasıl yaptılar bilmiyorum)
16 megabit 50 gb kotalı internet + telefona 1 yıl 49 tl ödeyeceğim. sabit fiyat
isterseniz sizde geçin
Jih4d
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ne iş olsa yaparım abi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Altyapı trafiğini milleti izlemeye ayırdıkları için kullanmak için pek kalmıyor..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Sanırsam TTnet herkese kafaya göre fiyat ve tarife belirlemiş :) Bende
ADK:75GB
Fiyat:63TL
Hız:24Mbit
Picef
Doğru Bilgi Kutsaldır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** ve Superonline'dan kesinlikle uzak durulmalıdır. İkisini de kullanmış biri olarak söylüyorum. Hatta *****'i kapattırıp, Türknet'e geçtim ve aradan tam 2,5 yıl geçtikten sonra ***** tarafıma toplu fatura gönderdi. Haciz yoluna gideceklerini de eklemişler. Oysa ben bütün faturalarımı ödeyip, hattı kapattırmıştım.
Diyelim ki hattı kapattırmadım, neden 2,5 yıl sonra çalıyorsun kapımı? Bunlar hep ************** firmalar dikkatli olmak lazım.
Altyapısı *****'e ait olsa da, Türknet şu an için iyi denebilecek durumda. Bağlantı kopması, yavaşlık ile karşılaşılmıyor. 8Mbit ile her türlü işimi hallediyorum Türkiye şartlarında iyi hizmet.
Tabi dünyaya bakınca aslında kullandığımız internetin yerlerde süründüğünü, üstüne de çuvalla para verdiğimizi görmemiz zor değil.
Gümrükte sorun çıkmayacağını bilsem, çanak anten getirterek uydudan farklı bir ülkenin internetini kullanacağım o derece.
Doğru Bilgi Kutsaldır