-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
dsda
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar
Bir blogum var burada ders notları bulunuyor googledan veya başka bir yerden gelen ziyeretçileri engellemem lazım bunun için bloga şifre koymak istiyorum.
HTML olarak bir tane kod denedim ama her sayfa için tek tek şifre istiyor buna benzer kod var mı bloga girerken şifre sorucak sonra istediği gibi içeride dolaşabilecek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogunuz hangi sistemi kullanıyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şifre ile değil ama sadece sizin seçtiğiniz üyelere açık bir blog yapabilirsiniz. Şuan mobildeyim, malesef yardımcı olamiyorum. Ayarlar bolumunden ayarlanıyor sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam o zaman yine ayarlar > temel bölüne geldikten sonra en alttaki "blog okuyucuları" bölümünden "düzenle"ye basarak en alttaki "Özel- Yalnızca şu okuyucular" bölümünü işaretlemen gerekiyor. bunu yaptıktan sonra blogunu görmesini istediğin kişilerin gmail adresini (örn: örnek@gmail.com) "+ Okuyucu ekle" bölümüne yazıp "Değişiklikleri Kaydet" butonuna basman yeterli olacaktır. Gmail adresini yazdığın kişilerin mail adreslerine otomatik olarak bir davetiye gönderilir. eğer kişi daveti kabul ederse google hesabına giriş yaptıktan sonra bloguna rahatlıkla ulaşabilir. Ama tabii ki buradaki tek sorun blogunu görmesini istediğin kişinin bir google hesabı olması gerektiğidir.