-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
crookersss adlı üyeden alıntı
Evet site haritası var. Webmaster Tools'da kayıtlı. Pingleme işleminide zaten 3 günde bir olmak üzere yapıyorum. Durum gerçekten çok garip çözemedim çözemiyorum. Sıralamadada düşüyorum. Sandbox'da yok. Nedir anlamadım :(
Ek Olarak:
All in One Seo eklentisi kullanıyorum ve Site açıklaması, Keywords vs hepsi ayarlı. Ki zaten ayarlar ile oynamadım. Durduk yere oldu ve hala düzelmedi.
Konuları paylaşırken ekstra olarak o eklentının kutucuklarına bılgı gırıyormusunuz?
Develops everything always..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
All İn Seo eklentisini kurdukdan sonra aynı sorun bendede oluşmaya başladı şuan doğal şekilde kullanmaya başladım yavaştan eski haline dönüyor , all in seo her temaya uyumlu değil galiba çakışmalara sorun oluyor botu yanıltıp spam oluşturabilir tahmınımce ( uzman değilim tahmin ) 1-2 haftada aldığı indexi artık 1 günde almaya başladı.Benim blogumdaki diğer sorunsa 404 sayfamın olmamasıydı onuda ayarladıkdan sonra randuman almaya başladım diyebilirim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben gerekli olarak görüyordum bir abimin tavsiyesi üzerine kaldırdım zaten gerekli düzenlemeleri biz yapmış oluyoruz..404 sayfası ise google aramalarınızda yükselmenizi sağlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ondan bahsediyordum :) siz şu all in seo eklentisini bi araştırın gereksizse kaldırın derim