lostyazilim
tr.link

Sitem yaklaşık 10 gündür index almıyor

18 Mesajlar 2.223 Okunma
lstbozum
tr.link

Hucukii Hucukii </ismailcaakir> Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)

crookersss adlı üyeden alıntı

Evet site haritası var. Webmaster Tools'da kayıtlı. Pingleme işleminide zaten 3 günde bir olmak üzere yapıyorum. Durum gerçekten çok garip çözemedim çözemiyorum. Sıralamadada düşüyorum. Sandbox'da yok. Nedir anlamadım :(

Ek Olarak:

All in One Seo eklentisi kullanıyorum ve Site açıklaması, Keywords vs hepsi ayarlı. Ki zaten ayarlar ile oynamadım. Durduk yere oldu ve hala düzelmedi.

Konuları paylaşırken ekstra olarak o eklentının kutucuklarına bılgı gırıyormusunuz?

Develops everything always..
wmaraci
reklam

crookersss crookersss </codenart> Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 212 / 177
  • Ticaret 1, (%100)

Hucukii adlı üyeden alıntı

Konuları paylaşırken ekstra olarak o eklentının kutucuklarına bılgı gırıyormusunuz?

Genelde girmiyorum tam anlamadığım için :confused:

• Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)
All İn Seo eklentisini kurdukdan sonra aynı sorun bendede oluşmaya başladı şuan doğal şekilde kullanmaya başladım yavaştan eski haline dönüyor , all in seo her temaya uyumlu değil galiba çakışmalara sorun oluyor botu yanıltıp spam oluşturabilir tahmınımce ( uzman değilim tahmin ) 1-2 haftada aldığı indexi artık 1 günde almaya başladı.Benim blogumdaki diğer sorunsa 404 sayfamın olmamasıydı onuda ayarladıkdan sonra randuman almaya başladım diyebilirim..

• Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 212 / 177
  • Ticaret 1, (%100)

All İn Seo eklentisini kurdukdan sonra aynı sorun bendede oluşmaya başladı şuan doğal şekilde kullanmaya başladım yavaştan eski haline dönüyor , all in seo her temaya uyumlu değil galiba çakışmalara sorun oluyor botu yanıltıp spam oluşturabilir tahmınımce ( uzman değilim tahmin ) 1-2 haftada aldığı indexi artık 1 günde almaya başladı.Benim blogumdaki diğer sorunsa 404 sayfamın olmamasıydı onuda ayarladıkdan sonra randuman almaya başladım diyebilirim..

Yani kaldırmamı mı öneriyorsunuz? Zaten sitemap için başka bir eklenti kullanıyorum. Meta Tagları kendim ekledim. Dediğiniz gibi kullanmasammı acaba :rolleyes:

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)
Ben gerekli olarak görüyordum bir abimin tavsiyesi üzerine kaldırdım zaten gerekli düzenlemeleri biz yapmış oluyoruz..404 sayfası ise google aramalarınızda yükselmenizi sağlar

• Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 212 / 177
  • Ticaret 1, (%100)

Ben gerekli olarak görüyordum bir abimin tavsiyesi üzerine kaldırdım zaten gerekli düzenlemeleri biz yapmış oluyoruz..404 sayfası ise google aramalarınızda yükselmenizi sağlar

Kusura bakmayın tam anlıyamadım. Benim sitemde şuan ulaşılamayan sayfalar için 404 sayfası bulunuyor. Bundanmı bahsediyorsunuz yoksa başka bir ayarmı ?

• Üyelik 14.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad İ** Ç**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 57 / 78
  • Ticaret 8, (%100)
Ondan bahsediyordum :) siz şu all in seo eklentisini bi araştırın gereksizse kaldırın derim

• Üyelik 27.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WM
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 212 / 177
  • Ticaret 1, (%100)

Ondan bahsediyordum :) siz şu all in seo eklentisini bi araştırın gereksizse kaldırın derim

Tamamdır kaldırıp bir iki gün bu şekilde kontrol edicem. Umarım sorun budur. İlginiz için teşekkür ederim.:)
Hucukii

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al