-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 1-2 ay önce kurduğum wordpress site de toplam index sayısı 36 ama google da çıkan sonuç 200ü geçiyor pluginleri bile indexlemiş webmaster tools üzerinden kaldırma isteği gönderdim bazı sonuçlar kaldırmış son sayfaya gittiğimde "aramayı çıkarılan sonuçlarla birlikte tekrarlayabilirsiniz." ibaresini alıyorum ancak bu durumdan dolayı site eskiden bir kaç işime yarayan anahtar kelime de çıkıyordu şimdi hiç sonuç vermiyor acaba siteyi komple kaldırıp mı kurmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Aynı temayı daha önce bir kaç kez kullandım böyle bir sorun yaşamadım. Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ayakkabı Tasarımı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
siteyi kaldırıpta sonra tekrar kurayım yoluna sakın la gitmeyesin :)
robots.txt dosyandan kaynaklı bi sorun var sanırım önüne gelen herseyi indexlediğine göre google.
all in one seo yada hangi seo eklentisini kullanıyorsan onu kontrol et birde nonindex ayarları var bi bakın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster, Sosyal Medya Sorumlusu, Basın Mensubu
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google revizyona gidiyor. özgün içerikten ödün vermeden devam edin. sorun olmayacaktır. bu güncellemelerin sonucunu hep birlikte görücez.
Wordpress için yardım edilinir. ücretiyle kalitelendirme işlemi uygulanır. bla bla.