-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik, Eelektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamun aleykum hit sayacı olarak yandex metrica kullanmaktayım.Hitlerimin büyük çoğunluğu belirsiz kategorisinde görünmekte bunun sebebini bilen yahut çözmüş olan varmı.Yabancı kaynaklı araştırmalarımda bu porblemın global olduğunu gördum fajat google translate yetersiz kaldığı için pek fazla bir şey anlamadım.Tespitlerinizi bekliyorum
www.yaziyo.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Google Analytics 'te aynı şey mevcut. Hemde günde 500-600 kişi kadar bu şekilde göstermekte. Sorun etmeyin. Onlar belirleyemedikleri ziyaretçiler. Mesela forumda rasgele site adresini gördü ama adam sadece yusufkisa.com olanını gördü url biçiminde değil. Firefox ile sağ tıklayıp yeni sekmede aç dediğinde siteyi açıyor.
Bunun gibi düşünün.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ülkemizde Yandex kullanan, Google kullananlara nazaran daha az. Önce google'de yükselmeye bak Yandex'de zaten çıkar. Site yeni ise Google indexliyordur siteni. Yavaş yavaş çıkıcak herşey :)
Takımda sana ihtiyacımız var Andrea.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik, Eelektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hüseyin kardeşim sen benim istediğim cevabı anlayamamış durumdasın ben zaten googlede yer edinmiş haldeyim hit sayacından bahsediyorum
www.yaziyo.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
otomativ
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google'dan gelen ziyaretçi verilerini yandex metrica'da göremediğin için belirsiz durumda
1 kişi bu mesajı beğendi.
BurakSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Google'dan gelen organik hitlerin bazılarının bilgisini Google hiç bir sayaca vermez. Nedeni bilinmemektedir ve bu kasıtlı yapılan birşeydir. Google Analytics dede yanı sorun vardır, (not provided) şeklinde görülmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik, Eelektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki arkadaşlar diyelim bir şahış sizin sitenize programla yahut çeşitli hit yollama platformlarından hit gönderse bu adı geçen olay yaşanırmı?
www.yaziyo.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik, Eelektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buurakseo sağolasın aklımdaki sorulara tercüman oldun diğer yorum yapan arkadaşlarda sağolsun konu ile alakası olmayacak ama illagel linkleri silmeme yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var sitemi tamamen legal hale çevirmek istiyorum
www.yaziyo.net