-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
selam merhaba arkadaşlar google çoğunlukla taglarımı indexliyor bunun sebebi nedir? nasıl düzeltebilirim hem konu hem tag olması için
her zaman eksik yazarım eksiklerimi yanlış sanmanız ve bana cevap vermeniz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Etiketlerini indexlerken yazılarını indexlemiyor mu? Emin misin böyle olduğuna? İki şey diyeceğim: Yazılarını yayınladıktan sonra 'google gibi getir' kısmından yazılarına bot gönder, index alırsın. Ayrıca bu geçiş aşamasında sana yardımcı olur. Şuan kodu hatırlamıyorum ama functions.php'ye bir kod yazıyorsun. Kodu yazınca eğer etiket aramalarında tek sonuç varsa(site içi) o tek sonuca yönlendiriyor. Ziyaretçilerin için yararlı olabilir.
Kod için yakuphoca.com a bakabilirsin. Kendisinden öğrenmiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Süha Mete adlı üyeden alıntı
Etiketlerini indexlerken yazılarını indexlemiyor mu? Emin misin böyle olduğuna? İki şey diyeceğim: Yazılarını yayınladıktan sonra 'google gibi getir' kısmından yazılarına bot gönder, index alırsın. Ayrıca bu geçiş aşamasında sana yardımcı olur. Şuan kodu hatırlamıyorum ama functions.php'ye bir kod yazıyorsun. Kodu yazınca eğer etiket aramalarında tek sonuç varsa(site içi) o tek sonuca yönlendiriyor. Ziyaretçilerin için yararlı olabilir.
Kod için yakuphoca.com a bakabilirsin. Kendisinden öğrenmiştim.
yok konularda indexleniyor ama çoğunlukla taglar indexli bakabilirsiniz site:bilgehanarslan.net her konuya nasıl bot çekicem onu anlamadım yorumunuz içinde tşk
Ek Olarak:
tamam deniyorum teşekkürler :)
Ek Olarak: herotürk birde bu dediklerinizi 2 sitemede yapmalımıyım bunu yapmanın neye faydası var bende sadece özel bağlantılar var diğerleri boş @herotürk
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
XML Sitemap eklentin varsa ayarlarda öncelikler kısmı var. Belki faydası olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Webmaster tools hesabından google gibi getir bölümünü kullanabilirsin. Google'a yaz seni yönlendirir. Ayrıca nebi'nin dediği gibi yazılarının önceliğini etiketlerden yukarı çıkartırsan çözüm olabilir. Site haritası eklentinde bu özellik varsa yapabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
en son yaptığımda yazılar öncelikliydi tekrar bakıcam ama etiketler seçeneği aktif deildi ben etiketleride dahil eti tıkladım bundan olabilirmi